Безплатна доставка

Силиконови Разделители Пръстите на Краката си за Многократна употреба Вальгусные Накладки за Дланите с 6 Двойки Регулируеми Подложки За Палеца на Крака Ортопедичен Инструмент за Грижа За Здравето на Краката

13.57лв. 6.79лв.

0
0 Коментари

Инв.: r5562

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

2 Чифта Накладки за Дланта при Вальгусной деформация, Многократно Силикон Симулатор за Пръстите на Краката, Комплект с 6 Двойки Регулируеми Распорных Фиксаторов за Обръщане на Пръстите на Краката за Мъже И Жени

Характеристика:

1. Облекчаване на болки в краката са Регулируеми подпори за пръстите на краката използват напрежение на тялото за облекчаване на различни проблеми с краката.Залечите щети, причинени от дългогодишен носенето на обувки с тесен пръсти и високи токчета.Колани за краката, прикрепени, пръстите на краката, които се припокриват, и дори пакети за краката и чукове ще работят.

2. Поддръжка на различни състояния на пръстите на краката: Изправяне на пръстите на краката е оборудван с 6 двойки подложки.Те се предлагат в 3 размера, подходящи за различна степен на костите на палеца на крака.Това не само задържа вашите пет пръста на краката си раздвинутыми, но и дава възможност на голям изменение и постепенно да се съвземе.Да имате чифт красиви крака.

3. Еластичен силиконов материал: изработен е от висококачествен гел, не съдържа латекс, моющийся, за многократна употреба и удобен за ползване в чорап.Тъй като той е достатъчно тънък, можете да го носите с обувки.Независимо дали зимата или лятото, вие винаги можете да използвате силикон orthez hallux за пръстите на краката.

4. Съществено облекчение на мазоли: В опаковката е спортна лента.Тренируя палеца на крака всеки ден, можете да укрепите мускулите на краката и постепенно се върнете към нормалното предвид пръст.Това означава много за любителите на йога любителите на физически упражнения и от хора, които много са.

5. Опаковка: Комплект разделители за пръстите на краката включва в себе си 2 чифта силиконови разделители за пръстите на краката, 6 двойки уплътнения с различни размери, 1 каишка за упражнения и 1 ръководство.

Спецификация:

Вид на стоката: Средство за грижа за краката

Брой парчета: КОМБИНИРАНО

Тип: Ортопедични Принадлежности

Номер на модел: Разделителят на пръстите на краката

Позиция: Двойка

Име: Комплект Коректори за пръстите на краката

Материал: Силикон

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

2 Двойки x Разделител за Пръстите на Краката

6 Двойки x Регулировочных Тампони

1 х Треньор

1 х Ръководство за потребителя

  • Брой парчета: Комбо
  • Източник на захранване: Няма електрически
  • Длъжност: Двойка
  • Материал: Силикон
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Средство за грижа за краката
  • Номер на модела: Разделители На Пръстите На Краката
  • Тип: Ортопедични Принадлежности
  • Търговска марка: ibcccndc