Безплатна доставка

4 Бр MR16 GU10 Led Крушки 35 Вата Еквивалент на 400LM 3000 ДО Мека Бяла GU10 Led Лампи Хирургична Лампа Трековый Лампа-Вградени Лампа Хирургична Лампа

0.34лв.

0
0 Коментари

Инв.: r55647

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Led осветление

MR16 GU10 Led Крушки 35 Вата Еквивалент на 400LM 3000 ДО Мека Бяла GU10 Led Лампи Хирургична Лампа Трековый Лампа-Вградени Лампа Хирургична Лампа

Консумирана мощност

4 W

Източник на светлина

LED

Оптично поток

400ЛМ

Входно напрежение

220-240 В, или 110-130 на избор

Цвят

Бял 6000K, естествен 4000K бял, топъл бял 3000K

Инсталация

- Вградени

Съответните сертификати

CE, RoHS, ССА, FCC

Цветна температура

3000 ~6000К

Ъгъл на лъча

120°

КРИ

>80

Материал

Стъкло

Защита за сигурност

Защита от претоварване работен ток, защита от късо съединение

Защита от пренапрежение

Защита от удари високо напрежение

Размер

φ50x55 мм (същия размер, като халогенна лампа)

Защо да изберете точно Ledison?

1. Обещанието на доверие: Ние сме на регистрираната в хонг Конг компания с фабрика на площ от 5000 кв. м в Шенжен, Китай, с достатъчен запас, директна доставка от завода.Ние също ходим на изложби на осветление, както в страната, така и в чужбина.

2. Обещание за качество: Нашите led светлини са одобрени от CE, RoHS ССА UL / CUL PSE.Това ще осигури качеството и удобството за препродажба по целия свят.Ние сме професионалисти в областта на научните изследвания и развойна дейност, базирана на група инженери от светлинната промишленост с повече от 15 годишен опит.Като своя собствена работилница за рязане на ДЕП, ние можем да предоставят услуги за ODM / OEM с бърза доставка; всички използвани нас led драйвери са изработени в нашата фабрика себе си. Гаранция за качество е наличен в една година, както и техническа помощ се предоставя през целия срок на служба.

3. Обещанието услуга: Ние имаме екип от любезных продавачи и цялостно удовлетворенное сервизно обслужване, достъпни за отговор на вашите въпроси.Нашите инженери са готови да окажат всякаква техническа поддръжка на нашите агенти и клиенти.

1. Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 3 дни след потвърждаване на поръчката. 2. Купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани от неговата страна.

1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и се подлагат на строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2. политиката за връщане в рамките на 7 дни.Вашето удовлетворение е нашата продукция е гарантирано.Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за обмен в рамките на 7 дни от получаването, но, моля, свържете се с нас преди връщането.

Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.Изкуствени дефекти, като счупване, надраскване и така нататък, не е гарантирана.

3. Ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година и отремонтируем безплатно.Возвратная доставка трябва да бъде платена от нашата фабрика.Въз основа на взаимно доверие и разбиране, ние се надяваме на ползотворно сътрудничество с вас.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни съобщение, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

  • Гаранция: 6 Месеца
  • Произход: Континентален Китай
  • Напрежение: 220V-240V
  • Материал на корпуса: Стъкло
  • Е с регулируема яркост: No
  • Сертифициране: ce
  • Прилагане: Фоайето
  • Източник на захранване: AC
  • Търговска марка: ЛИДЕСЕНС
  • Източник на светлина: Led Лампи
  • Тип елемент: прожектор