Безплатна доставка

Тюркоазени Четырехлистные Изолирани Термосумки за Обяд за Деца, Момчета и Момичета, Моющаяся Чанта-Контейнер за Обяд, Чанта-Хладилник за Училищни Пътувания

17.72лв. 11.16лв.

0
0 Коментари

Инв.: r5584

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Багаж и чанта

[Описание на материала] 600D полиестер плат Оксфорд

[Характеристики на продукта] Тази чанта е изработена от здрав и издръжлив плат Оксфорд.Хастар изработен от топлоизолационна алуминиево фолио с хлопчатобумажными сэндвичами по средата.Той има добър ефект изолация от студ. Удобен и портативен дизайн, с еластична лента от вътрешната страна за поставяне на съдове за готвене и т.н. Вътрешна подплата от памук EVA и PE, който е лесен за почистване в случай на предстоящо изтичане на информация.Лека, множество, гладка двоен цип, мека дръжка отгоре, регулируема презрамка, изолация за освежаване продукти, включително и специално отделение за бутилки и съдове за готвене.

[Приложим сценарий] Той е подходящ за носене напитки, обяд кутии, плодове, закуски и т.н. Той е необходим за пикник, офис, обучение и пътуване.

[Структура аксесоари] Размер: 10,5x8x4,5 инча (26,5x20x11,5 см) трехслойная структура, surface плат + слой + водоустойчив плат.Един основен джоб с 4 вложки вътре и един джоб отдясно отвън.

[Инструкциите за пране] Препоръчва се ръчно пране, да не се избелва.

[Специална забележка] се дължи На различни методи на измерване данни за размера с грешка в порядъка на 1-2 см са нормални.

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Оксфорд плат