Безплатна доставка

2022 Електрическа машина за подстригване с ниско ниво на шум водоустойчива самобръсначка сигурен и здрав безжичен комплект за подстригване на коса с остри ножове

69.93лв. 51.74лв.

0
0 Коментари

Инв.: r56168

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

Тагове: 702030 машина за подстригване на коса, машина за подстригване на коса v82, машина за подстригване на пг 808, 20 мм, машина за подстригване на коса, двойна машина за подстригване на коса, 938 машина за подстригване на коса, машина за подстригване на коса kemei 2026, 5027 машина за подстригване на коса, машина за подстригване на коса 220 В, машина за подстригване на slavi 20200.

2022 Електрическа машина за подстригване с ниско ниво на шум водоустойчива самобръсначка сигурен и здрав безжичен комплект за подстригване на коса с остри ножове

Характеристика:

【ПОЛЕЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА ДОМАШНА ПРИЧЕСКИ】

Предназначени за гладка, остра и прецизно рязане с помощта на най-добрите прецизни остриета, самозатачивающихся, по-дълго остри за подстригване на всички типове коса.Острието може да се мие, а също може да ги свали.След срязване на острието може да се изплакнете директно без разглобяване, което ги прави лесни за почистване, която може да осигури спазването на хигиена, растежа на бактерии и неприятна миризма, а също и винаги свежест.

ТИХИЯ, МОЩЕН МОТОР И КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЯТА】

Разполага с мощен и подобрени електромагнитни двигател, който осигурява значителна мощност и скорост без допълнително нагряване и шум.Благодарение на малошумным и безопасни гарантирано също така е подходящ за подстригване на деца или малки деца.Вградена акумулаторна висококачествен и безопасен литиево-йонна батерия с капацитет 1200 ма батерия осигурява захранване на двигателя на мобилно устройство, като предоставя до 90 минути работа при 2 часа зареждане.

【БЕЗОПАСНА И УДОБНА СТАЦИОНАРНАТА ДОК-СТАНЦИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА】

Удобен начин да се използват машинки за подстригване, без да се прибягва до кабела, най-красивите зарядни устройства с матирано дизайн, които можете да се свържете по всяко време, за да машинка за подстригване е напълно заредена. безжична конструкция позволява да отрежете косата така, както ви харесва.

МЪЖКИ КОМПЛЕКТ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ】

Това е пълен фризьорски комплект за подстригване на косата, който включва и гребен за оформяне, четка, инструкции, зарядно устройство с връзка чрез USB и пълен набор от висококачествени защитни дюзи от ABS-пластмаса (3/6/9/12 мм) за различни дължини на косата.

Подробна информация за продукта:

Конструкция: Моющаяся компактна и преносима конструкция, малошумные и безопасни остриета, безопасна и удобна стационарната докинг станция за презареждане.

Пакетът включва: четка, зарядно устройство, USB-кабел за трансфер на данни.

Характеристики на продукта: при зареждане индикатор свети в червено, а индикатор за пълно зареждане - зелен.Индикатор за зареждане на батерията с мигаща червена светлина

Списък на пакетите:

Машина за подстригване *1

Ограничителен гребен*4

Гребен *1

USB-кабел * 1

Четка * 1

Основата *1

Ръководство на потребителя * 1

  • Тип елемент: Машинка за подстригване за Коса
  • Сертифициране: ССС
  • Търговска марка: сиго
  • Размер: 330194
  • Сертифициране на качеството на продукта: 3C
  • Номер на модела: 0604218
  • Произход: Континентален Китай