Безплатна доставка

Gigabit POE модул PSE модул захранване Ethernet 2-лентов модул захранване POE модул 840mA

69.26лв.

0
0 Коментари

Инв.: r56277

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Видеоигри

Тагове: дължина poe камери, двойно изолиран източник на захранване, хранене на педалите изолирани, преминете hp poe, 1 точков източник на захранване педали, преминете al poe, педал захранване с възможност за презареждане, захранващи кабели на въртене на педалите, 3 switch poe, случайна педала на храна.

Въвеждането на продукта

Модулът е базиран на промишления модула PSE, разработен от компанията Maxim's IC, това е в края на PSE (края на захранване) през POE.Му трябва да се използва с устройството PD (стъпка-края).Модул се основава на гигабитова стандартни дизайни Ethernet PSE и максимална мощност може да бъде 70 W (2 канала), ток 1680 мА, всеки канал поддържа максимум 35 W, ток 840 мА.Той отговаря и надвишава стандартен ток 802.3 AF / AT. Потребителите не трябва да се тревожи за липсата на ток в устройството PD.Приятелско напомняне: Това е стандартен модул gigabit хранене PSE.Той отговаря на стандарта 802.3 AF / AT.Той е подходящ за стандартни gigabit PD-устройства.

Въведение:

1. Защита на пристанището от електростатично разреждане.

2. Поддръжка на два източника на захранване PSE. Максимален ток 840 ma на канал.

3. Подходящ за стандартен gigabit PD-оборудване.

4,2-gigabit стандартен източник на захранване pse.

5. Източник на захранване: 48-55 В 1-2А.

6. Отговаря на стандарта 802.3 AF/ AT.

7. Обхват на предаване: 100-150 метра.

8. Размер: 74,4*69,6 мм

Инструкции:

Описание:

1. Модул има 2 канала, които могат да бъдат свързани до 2 стандартен гигабитным POE-камери, които могат да се използват едновременно или поотделно (IN1 отговаря на IN2 OUT1 отговаря OUT2)

2. Всеки канал модул може да осигури максимален ток 840 мА за гигабитова стандартен poe-камера (повече от стандартен ток POE, не се притеснявай за липсата на tox)

3. След свързване на кабели включване на източник на захранване 48 В. Всяка камера може да се наложи да се изчака около 30 секунди, за да завърши ръкостискане POE.След това софтуерът на камерата ще намерите IP адреса на камерата.Софтуер за мониторинг ще се показва само състоянието на наблюдение.

  • Съвместим марка/Модел: Няма
  • Номер на модела: ПО
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ДЖИСДА