Безплатна доставка

Комплект Отвертки С Шестоъгълни Глави, Набор От Инструменти За Радио Контрол, На Набор От Шестоъгълни Отвертки С Крестообразными Гаечными Ключовете, За Радиоуправляеми Модели На Хеликоптери И На Автомобили

70.77лв. 35.39лв.

0
0 Коментари

Инв.: r58764

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Ръчни Инструменти

[Широко приложимо] е Подходяща за разглобяване шест двустранен винт в повечето хоби радиоуправляеми безпилотни самолети, радиоуправляеми коли, радиоуправляеми камиони, радиоуправляеми кораби, радиоуправляеми хеликоптери и т.н.

[Идентификационен дизайн] Размер гаечен ключ, гравирана на всяка дръжката за удобство на идентификация.Обща дължина: около 175 мм; Дължина на дръжките: приблизително 90 мм.

[В комплекта влизат] Комплекти от инструменти за ремонт на отвертки включват обикновено се използва отвертка с шестоъгълни глави 1,5 мм, 2,0 мм, 2.5 мм, 3.0 мм и втулка върха за крестообразных ключове.

[Прецизна дръжка с ЦПУ] Прецизна алуминиева дръжка с ЦПУ със стоманени долния капак, задвижваща корона е изработена от бързорежеща стомана и титан с прецизната механична обработка, высокопрочные уши от ултра силна титанова сплав, устойчив на почистване и счупят.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: титановая стомана

Съдържание на опаковката:

1 х 1,5 мм шестостенни отвертка

1 х 2,0 мм шестостенни отвертка

1 х 2,5 мм шестостенни отвертка

1 х 3,0 мм шестостенни отвертка

1 x аудио жак за напречното гаечен ключ

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Материал: Неръждаема Стомана
  • С дръжка Или Не: ДА
  • Търговска марка: КАМПТАР
  • Тип: Комплект Отвертки
  • Характеристики: Мултифункционален
  • Магнитен: ДА
  • Произход: Континентален Китай