Безплатна доставка

2 бр. LED DRL Дневни Светлини фарове за мъгла За Шофиране Броня, Подходящ За Ford Fusion 2010-2012

274.71лв. 219.76лв.

0
0 Коментари

Инв.: r72865

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Автомобилни фарове

Тагове: промяна на ford fusion, led емблема на ford fusion, пръстен части на мотокар toyota, LED дневни Светлини, противотуманная фаровете cg125, led lusterko corolla led, резервни части за мотокар Toyota 4y, дневна дневната е ръководил светлина, комплект ford fusion, поддръжка на ford fusion.

Маркова новост DRL led дневни светлини светлини фарове за мъгла далечния броня съотношение 1:1 на Първоначалния размер на Точната засаждане на преносим комплект за Ford Fusion 2010-2012 Характеристики: - 100% чисто нов и високо качество -Нов дизайн в два цвята.Насочете към тенденция на автомобилния източник на светлина. - Със защита от обратна полярност и защита от верига повишава безопасността по време на шофиране. - Ярък светодиод консумира много по-малко енергия от стандартната лампа с нажежаема жичка, като същевременно се поддържа оптимална светоотдачу. - Защита от разклащане, защита от прах, водоустойчивост и устойчивост на корозия. - Без замърсяване, без шум, без електронни смущения.По-ефективен, енергоспестяващ. - Устройство за защита от прегряване за предотвратяване на прегряване и изгаряне. - LED DRL осигурява силен скок за безопасност на движението и помага за предотвратяване на 58% от инциденти - за Обработка на повърхността от окисляване.Приятен външен вид и с добра защита от разклащане, водонепроницаемостью и устойчиви на корозия

Спецификация:

Име на продукта: Led дневни светлини

Материал: ABS (корпус), внос на led мъниста (LED) по-Светъл цвят: бял Източник на светлина: led Напрежение: 12 Лумена: 70-90 LM Настаняване на превозното средство: отпред (лява и дясна страна) Цветна температура: бял (6000 К) Количество: 1 чифт

Пакетът включва:

2 led дневни фенер (ляв и десен)

1x контролер Кабели

Ако не можете да потвърдите тази съвместимост, моля, приложете някоя снимка на вашия автомобил или оставете ни модел и година на производство на колата

ние ще ви помогнем да напречно го, много ви благодаря за вашата помощ!

Забележка: 1. Ние предоставяме ясни снимки, измерване, където е възможно.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, който ви е нужен. 2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър, поради ръчно измерване. (1 инч = 2,54 см) на 3. Инструкции за монтаж не са включени.Силно се препоръчва професионална инсталация! 4. Цвят на действителните продукти може да се различава от картината в списъка се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря ви за вашето разбиране.

** Начин на плащане

Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след края на търга или, моля, уведомете ни, ако имате няколко стоки.

Ако предлагате повече продукти, моля, игнорирайте автоматични напомняния за плащане на отделни стоки.Извършвате плащането след получаване на комбиниран фактури.

Неплатен спор ще бъде връчено на ибей за участниците на пазара, не трябва да се плащат, с изключение на получаване на актуализирани новини на купувача.

** Политика За Връщане

На всички продажби у нас се предлага гаранция от 30 дни.

Върнати стоки, не трябва да се използва или да има някакви признаци на злоупотреба или умишлена повреда.

Ние си запазваме правото да не се върне на S & H, когато стоката е изпратена.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез имейл от ибей или по електронна поща от нашата услуга за поддръжка на клиенти. Моля, имайте в предвид, че нашите служители за обслужване на клиенти, за да отговори на това съобщение от 08:00 до 20:00 часа (с изключение на почивните и празнични дни).

* Можете да очаквате да получите отговор на вашето запитване в рамките на 24 часа. (С изключение на почивните дни и официалните празници)

** Свържете се с нас

  • Напрежение: 12V
  • Тегло на продукта: 2kg
  • Тип елемент: Дневна светлина
  • Диаметъра на продукта: 7cm
  • Вид на материала: ABS + LED
  • За марки /модели превозни средства: ФОРД
  • Името на модела: Осветителни устройства
  • Произход: Континентален Китай
  • Специални характеристики: Дневна светлина