Безплатна доставка

Разсейването на топлина Прахоустойчив Калъф + Дръжка Куки, Скоби Част За конзолата Xbox Series X Ефективно Отвеждане на прах и на топлината Лесно Почистване

30.34лв. 20.93лв.

0
0 Коментари

Инв.: r74110

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Видеоигри

Тагове: таблет xbox series x, система на xbox x серия, xbox series x контролер xbox, слушалки от серията xbox x, контролер за xbox series x, капак за xbox x серия, gamepads серия xbox, xbox серия x airpod, скоба серия xbox x, твърд диск от серията xbox x.

Разсейването на топлина Прахоустойчив Калъф + Дръжка Куки, Скоби Част За конзолата Xbox Series X Ефективно Отвеждане на прах и на топлината Лесно Почистване

Характеристики:

Малки дупки са прах и теплоотводящими, което позволява ефективно да се предотврати попадането на прах при рассеивании топлина, за удължаване на срока на експлоатация на хост.

Защита от чужди тела и лесна за почистване позволяват външни лица да останат на повърхността пылезащитного своята практика и предотвратяване попадането на чужди предмети в хост, което е удобно за почистване на хоста.

Стабилна и здрава, я не е лесно да се прекъсне.Прахоустойчив калъф и рамка дръжки са изработени от материал ABS, който е стабилен и здрав, него не е лесно да се прекъсне, той е влагоустойчив, отговарят на високи, устойчиви на корозия и има дълъг срок на експлоатация

Рамка на дръжката може да бъде поставен под различни ъгли

Дръжка и слушалки може да поставите, както и рамката на дръжката може да се монтира на отверстии пылезащитного своята практика, която е устойчива и трайна.

напълно оборудвани рамка дизайн дръжки напълно подходящ за дръжката или слушалките Xbox, така че няма нужда да се притеснявате за това, че дръжката или слушалки ще паднат, което спестява място на десктопа и осигурява красив външен вид.

Размер на порите пылезащитного своята практика същото, както при Xbox Series S, а вентилационните отвори на оригиналната конзола издълбана от всички страни към центъра, и на функцията за отвеждане на топлината, това не се отразява

Спецификация:

Приложими модели: за конзолата Xbox Series X

Размери на продукта: 151 мм x 151 mm x 19,2 mm

Тегло на продукта: 55,5 г

Материал на продукта: Материал ABS

Опаковката включва:

1 х калъф Прахоустойчив

2 х Куки за писалки

Забележка:

При инсталиране на уреда на позицията на стрелките на пылезащитной капака трябва да съвпада с положението на превключвателя на основните устройства.

Правилният начин на инсталация се състои от поставяне на лого на марката отгоре надолу, подравняване на лицевата страна, а след това са монтирани по целия периметър.

☆☆☆☆☆☆

● По-ниска цена и високо качество за вашия 5-звезден рейтинг.

● Моля, поддържайте връзка, ако срещнете някакви проблеми с доставка/стока.

● Благодарим за вашето очакване.

  • Съвместим марка/Модел: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ФАРАДЖИАДЖ