Безплатна доставка

На фона на ужасите 43,3x70,9 инча, Вечерни Произход на Хелоуин За фотография, Тиква Призрак, Ужасно Вечерния Фон за Снимки, Фотобудка

6.60лв. 4.62лв.

0
0 Коментари

Инв.: r7424

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Потребителска електроника

Описание:

Фон за Хелоуин, изработени от висококачествен полиестер, изпълнения с елементи на хорър, мека, непрекъсната, гладко и стираемого вода, без белина.

Спецификация:

Заглавие: Фон за Хелоуин

Материал: Полиестер

Размер: около 110x180 см/3,6x5,9 фута

Процес: Цифров теплопередача

Номер на продукта: WSJKL-04

Тип на хартата: Празничен флаг

Плат хартата: Полиестерен плат

Форма: Квадратна

Стил: ТРИК или за УДОВОЛСТВИЕ

Опаковъчен лист:

Фон за Хелоуин * 1 (пилон в комплекта не са включени)

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Създайте атмосфера на Хелоуин] Фонове, за снимки на Хелоуин създават ужасна атмосфера в дома си и по време на партита, украсени с кървави герои "в ЧАНТАТА си ИЛИ ЖИВОТА", призраци, тиква, кладбищами и други елементи на ужасите.

2. [Отлично качество на изработка] Обработени с изискан умение за богати детайли, декори, за фон на Хелоуин са с размер около 110x180 см / 3,6x5,9 метра в зависимост от вашите нужди, отпечатани цифрово начин, с ярки цветове и ясни мотиви.

3. [Качествени материали] Меки, безшевни, гладящиеся и почистваща вода, без белина, украса за партита за Хелоуин са изработени от висококачествени полиестерни платове, които се различават от нежен външен вид и висока износоустойчивост.

4. [Идеално за партита] Страшен фонове, за снимки са идеални за Хелоуин, вампирских партита, детски душове и тематични партита на ужасите, подходящи за фотобудки и студиен подпори, декори, рекламни банери и други аксесоари за партита, разработени с широк спектър от приложения.

5. [Идеален подарък за приятел] Идеалният избор за партита и украса, на фона на ужасите създава усещане за жуткости и ужас, идеалният подарък за вашите приятели, съседи и семейства, които обичат купоните на ужасите.

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип аксесоари: Антена
  • Съвместим марка/Модел: Steam
  • Търговска марка: Рондафул