Безплатна доставка

HX5D 1 комплект електрически автомобил на Доминото Блок Играчка Монтесори Блок В Разглобено Формата на Интерактивен модул за Обучение Штабелирующий Блок за Бебето 3 +

53.69лв. 26.84лв.

0
0 Коментари

Инв.: r7486

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: автоматично лего 3 филии, auto lego 27 бр., колата lego жълт цвят, звезден превозно средство на колела, колата lego rasan, лего кола на макларън, формила автомобил lego, db5 лего кола, колата lambourghini lego car, голяма кола lego.

HX5D 1 комплект електрически автомобил на Доминото Блок Играчка Монтесори Блок В Разглобено Формата на Интерактивен модул за Обучение Штабелирующий Блок за Бебето 3 +

ООТДТИ

Особености: 100% чисто нов и високо качество

Класическа играчка на Доминото: електрически автомобил, оборудван с малки тухлени блокове, които може да се поставят както на класически кубчета, домино, натискате един по един, за да се създаде ефект на веригата, при който всички доминото се разпада.

Функция за автоматично подреждане: Поставете парчета в тухлена блок в разгара на кутия за съхранение на играчки, натиснете един бутон, за да активирате влак, той автоматично се поставя и допълва ефекта на доминото, да освободи ръцете си и прави играчката по-интересно.

Уникален дизайн: Носете с анимационни игрушечным влак и цветни малки кирпичиками, работещи на батерии, плюшени влак, разработен със светлина и имитация на звук влак, добре стимулиране на интересите на детето, насърчава и подпомага развитието на мозъка, тренира и подобрява координацията на ръцете и очите.

Квалификациите материали: Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, без мирис, оцветена в розово боя, гладки ръбове, както и устойчивост на износване, безопасно за вашите деца.

Интерактивна функция: Безопасен и интересен дизайн със забавна набор от блокове на доминото, лесно събужда концентрация на деца и добре стимулира към обучение на децата, подобряване на техните умения за монтаж, както и способността за творчество и въображение.

Най-добрият избор за деца: Подходяща за деца, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, а също и за създаване на красивите сгради в страхотна форма, а също и за развлечения, с домино.

Параметри: Размери на продукта: прибл. 33,5x17,5x10 см/13,19x6,89x3,94 инча

Материал: ABS-пластмаса

Вариант модел: Крава/Слон/Куче/Прасе

Нето тегло: 600 g / 1,32 паунда

Кръст Бод Пакет включва: 1 х Домино Влак Играчка

забележка: Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай
  • Размер на блока: Малкият градивен елемент (Съвместим с Лего)
  • Номер на модела: HX5D9FF602385
  • Пол: Унисекс
  • Препоръчителна възраст: 25-36м, 4-6y, 7-12y