Безплатна доставка

Подходящ За Yamaha 2009-2011 YZF R1 YZF-R1 Аксесоари за мотоциклети Обтекател Комплект Каросерия комплект YZFR1 YZF1000 YZF 1000 2010

688.43лв. 654.01лв.

0
0 Коментари

Инв.: r8543

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Оборудване и резервни части за мотоциклети

Устройство

- Yamaha YZF R1 2009-2011

Характеристики:

- 100% чисто нова, висококачествена ABS-пластмаса, най-добър модел на ръчен труд, без проблеми с инсталацията, много издръжлив, следпродажбен обтекател, произведен в Китай, а не OEM.

-Цвят: Както е показано на снимката

-Ние ще свършим в рамките на 12 работни дни от получаването на пречистен плащане, а след това и комплект обтекателей ще бъде изпратен със стандартна международна доставка.

Забележка: Ако платите за това и няма да получите съобщение, на цвета, както е показано на първата снимка, ще бъде изпратен, благодаря.

Опаковка

- Един комплект (виж Първата показана снимка, на винтове в комплекта не са включени)

Цвят можете да настроите, можете да добавите етикети и продават отделен детайл, моля, свържете се с нас за повече информация.

Забележка:

1. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на доставка или доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да определи размера на тези разходи, преди да започне наддаване /покупки.

2. Ние предоставяме ясни изображения, измерване, където е възможно.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър, поради ръчно измерване. (1 инч = 2,54 см)

3. Цвят на действителните продукти може да се различава от картината в списъка се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря ви за вашето разбиране.

  • Формовъчни: Компресия
  • Марка Мотобайка: Ямаха
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на материала: ABS-пластмаса
  • Боядисаната: ДА