Безплатна доставка

Стъкло Фарове Прозрачни Лещи за Mercedes Benz W219 Cls300 Cls350 Cls500 Cls550 Здрав Предни Автомобилни Голяма Лампа на Кутията

726.30лв.

0
0 Коментари

Инв.: r85573

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Автомобилни фарове

Тагове: налобный фенер mb cls w219, фар mercedes w215, клапан за mercedes benz w219, налобный фенер w218 cls, фар mercedes w202, лещи mercedes w219, скоба фарове w219, фар mercedes w257, фар mercedes w212, автомобилен фенер w219.

modname = ckeditor --Име на продукта: Капак фарове / капачка на обектива фарове / корпус фарове / капачка на предния фенер автомобил Характеристики: 1. Модел на продукта: за MERCEDES BENS W219 може да се наложи Да плати важни данъци за вашите продукти!!!

Може би ще трябва да платите важни данъци за вашата стока!!!

Може би ще трябва да платите важни данъци за вашата стока!!!

Въпреки че цените ни са високи, ние винаги използваме най-доброто качество и най-доброто обслужване.За всякакви въпроси можете да се свържете с нашия персонал за обслужване на клиенти.Повярвайте, че ние - вашият най-правилен избор.

И размера на всеки модел е различен, нашите разходи за доставка се формират в съответствие с официален, ако много се интересувате, можете да насаме информира за цената на нашите услуги за поддръжка на клиенти.

За доставка -1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои специални страни) -2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. -3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка. -4. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. -5. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! -6. Поради наличието на склад и разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. възстановяване и обезщетяване -Ние обещаваме, че на седмия ден даден продукт не е основание за възстановяване на средства, и ще трябва да гарантира за формата и качеството на стоките. --Ако ще имате повече от седем дни, ние ще приемем, че те са се възползвали.Ако трябва да се върна, моля, имайте предвид, че сумата за възстановяване бъде върната в размер на 90% от сумата на поръчката. --Разходи, свързани с връщането в горепосочените два случая, се поемат от купувача.Моля, знайте това, моят приятел-клиент. --Ако искате да се замени стока, моля свържете се с нас, след като го получите в рамките на 7 дни. --Ако имаш проблем товар, трябва незабавно да се свържете с нас и се консултирате с доказателства, ние ще решим проблема вместо вас. --Ако вътре не е вашия модел, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще проверим това за вас и обновим много нови продукти в бъдеще.Моля, не се колебайте да се свържете с искане ! !

  • Подходящ за лампи: Фарове
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на материала: PP
  • Търговска марка: ЯРЗТЛ