Безплатна доставка

Набор от Електрически Бита За Дърворезба Набор от Електрически Бита За Дърворезба Скоба Адаптера M10 Променен 100 ъглошлайф Мощно Длето Ву

41.54лв.

0
0 Коментари

Инв.: r91006

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Ръчни Инструменти

Тагове: висококачествено дърво електрическа, ъглошлайф akkymylytor, силиконово длето, английското длето за дърворезба, инструменти дървени широки, големи стамески, прозрачно длето, дърворезба 10 инструменти, несигурни панталони, 1 длето за дърворезба.

[Високо качество и практичност] Просто закупете набор от бита, и ще можете да превърнете своята ъглова шлифоване на машината в мощно длето.Много плавно, контролиран и постоянен поток от дърворезба.Инструменти са лесни за инсталиране и експлоатация.

[Широк спектър от приложения] Професионална скулптура, любители, студентите могат да използват.Сигурността е гарантирана, дори вибрация на върховете на пръстите няма да навреди на пръстите на ръцете.

[Съхранявайте сигурност] Безопасност ефективно повишава ефективността на вашата работа.Длето е включена в заплитане и започва да се движи само с натиск върху дърво, а ударное движение длета е по-малко от 1 мм.

[Висока ефективност на работа] В сравнение с традиционната ръчно резбовани, скорост на гравиране електрически деревообрабатывающим длето се увеличи 2-3 пъти, което позволява да се спестят около две трети усилия. 710 W и 1100 удари в минута осигуряват плавно, бързо и ефективно долбление.

Технически характеристики:

Цвят: Жълт

Тегло: 439 G

Материал: Самолетен пластмаса

Пакетът включва:

1 х Електрическа стамеска за дърворезба.

2 x Съответните специални ножа-стамески.

Бележки:

Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване
  • Използването на: Дървообработване
  • Търговска марка: исфридай
  • Тип: Длето за почистване на зеленчуци
  • Произход: Континентален Китай