Безплатна доставка

Автомобилни Ароматизатори Вентилационни Скоби Сладък Освежители Булдог Авто Дифузор Авто Устранитель Мирис Автомобилни Ароматна Украса За Поддържане На Свежестта На Въздуха

42.99лв.

0
0 Коментари

Инв.: r9966

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Аксесоари за интериора

Описание:

Автомобилни ароматизатори за въздух с миризма си, изпълнени в стила на самолет с пропеллерным задвижване, при откриването на въздуховода равномерно разпространяват аромата на всички части на автомобила, като помага за подобряване на качеството на въздуха и да запазят неговата свежест.Освен това, силиконова капачка може да бъде надеждно инсталиран в воздуховыпускных дупки без лесен отваливания.

Технически характеристики:

Име на продукта: Вентилационни Скоби за автомобилни Ароматизатори за въздух

Размер: около 7,2* 6 *5 см/2.83*2.36*1.96 инча

Тегло: около 35 г

Опаковъчен лист:

1 * Автомобилен Етерният дифузер

2 * Аромати

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгъл на заснемане има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Вдъхновен от дизайна на витлото】: Равномерно разпространение на аромат във всеки ъгъл на колата, освежители за въздух с мирис на автомобила е изпълнена в стил самолет с пропеллерным задвижване, който ще бъде също и в движение при отваряне на въздуховода.

2. 【Най-доброто качество на въздуха】: Помага за подобряване на качеството на въздуха, авто дифузор освежителя Bulldog Pilot освежава въздуха, което ви позволява да се чувствате в природата и в добро настроение.

3. 【Лесна инсталация】: Автомобили аромат има мека силиконовата на промоционалните продукти, което го прави устойчив и безвреден за вентилационни отвори, и той не ще бъде лесно отваливаться.

4. 【Здрав и издръжлив】: Изработени от висококачествени материали, автомобилни ароматизатори с мирис на безопасни и надеждни за използване, не причиняват запушване точка и осигуряват безопасно шофиране.

5. 【Идеален избор за подарък】: Автомобилни парфюми с вентиляционным клипс могат да се използват като автомобилен дифузьор с етерично масло или хубава украса на интериора на колата, което го прави отличен подарък за вашето семейство и приятели.

  • Произход: Континентален Китай