Безплатна доставка

Кабелен Заключване За лаптоп Предпазни Ключалки За лаптоп срещу кражба 3 Ключа 6,5 фута Lomputer Lock Съвместима С преносими компютри, Imac, ТЕЛЕВИЗОР, Ул.

43.39лв. 26.46лв.

0
0 Коментари

Инв.: r19321

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Кабелен Заключване За лаптоп Предпазни Ключалки За лаптоп срещу кражба 3 Ключа 6,5 фута Lomputer Lock Съвместима С преносими компютри, Imac, ТЕЛЕВИЗОР, Ул.

[Кабел за заключване на лаптопи] Корона на замъка е изработен от стомана.Корона на замъка се завърта на 180 градуса, за да се осигури лесен достъп до замъка.Кабел е изработен от закалена стоманена тел, вместо желязна тел.Кабел има защита от прерязване.Връзка стомана въжето и могат да издържат на усилието на натягане до 1800 Н, докато стоманен тросовое пръстен могат да издържат на усилието на натягане до 1200 Н, без да се счупи.

[Бесключевой шифровальный заключване] Всеки може да избере свой собствен код - лесно да го запомни и да не загубите ключове.Навивайте кабела около неподвижно съоръжение, и осигуряване на фиксирующую главата в фиксирующей плоча.Кабел с дължина 6,5 фута напълно отговаря на ежедневните изисквания.

[Универсална съвместимост] е Достъпна за повечето преносими компютри, настолни компютри, проектори, LCD и плазмени екрани с вграден отвор за заключване за сигурност.За таблети / лаптоп без гнездо за заключване на: Прикрепете фиксирующую чиния, покрити с трайно лепило, до твърда повърхност устройства, след което поставете фиксирующую глава в чинията с ключовете и навийте кабела около неподвижно на обекта.

[Как да промените паролата] 1. Изберете правилната парола (паролата по подразбиране: 1000). 2. Натиснете и задръжте бутона за нулиране (не смяна бутона отстрани на парола). 3. Промените паролата си, след това отпуснете бутона за нулиране.Уверете се, че внимателно записва паролата си и се уверете, че за заключване работи правилно.

Цвят: черен

Материал: Метал

Съдържание на опаковката:

1 * Кабел за заключване на лаптопа

1 * заключване

Има малка разлика в цвета между фотография и реален обект, което не се отразява на използването на

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: БАДЖИЛ