Безплатна доставка

Нови капачки с обичайните гърло за капачки, кутии Mason, Пластмасови Капачки за съхранение на консервени кутии Mason и много Други, Стандартни, с диаметър 70 мм

32.91лв. 26.01лв.

0
0 Коментари

Инв.: r194802

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: корица, консервни кутии с капаци, отварачки за аксесоари, капак за съхранение на консервени кутии mason, капак от метал.

достатъчно, за да задоволи вашите нужди в многоцелевом използване.Подходящ е за обикновените стъклени буркани с гърло и други кутии с размера на дупката 70 мм. Идеален за кутии от всякакъв размер с обичайните гърло.Не се обръщай банки.

ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ И ОТВАРЯНЕ: На покрива с бели капаци лесно да напишете съдържанието на всяка клетка с помощта на маркер за сухо изтриване, просто изтрийте с влажна кърпа, а край имат широки ребра, за по-лесно отваряне.

Те могат по-добре запечатываться.Идеален за съхранение на плодове, конфитюри, бисквити или разноцветни бонбони, за съхранение на безалкохолни напитки, чай или кафе, както и за съхранение на пирони, винтове за дърво и други дребни елементи.

УНИВЕРСАЛНО СЪХРАНЕНИЕ И СТЯГАНЕ: идеален за фризера и хладилника, а също така и за сухо съхранение.Тези херметични капачки са идеални, за да си творения остават свежи и вкусни.В допълнение към консервиране, тези капаци за съхранение на каменни кутии също са идеални за творчески декор, и подаръци.

Безопасно измиване в съдомиялна машина (препоръчва се за по-горните помещения), лесен за почистване без подплата, не се придържа към храна и бактерии.

оребрена капачка за по-лесно отваряне

Използвайте тези пластмасови капачки за универсална за съхранение

Съвместим с всички буркани Топка, Kerr и Bernardin mason

Универсални капачки предоставят повече възможности за съхранение на домашно творения

идеален за творчески консервиране и съхранение.

Отличен за подаръци и декоративно-приложното изкуство.

Отличен за съхранение в склада на един рафт в хладилника.

Използвайте за съхранение на сухи и дехидратирани продукти

Не използвайте стоманена вълна, белина или силни абразивни почистващи средства.Ако предпочитате да се перат ръчно, използвайте меки перилни препарати и топла вода.

цвят: бял

Материал: пластмаса

Размер: Диаметър 70 мм

Съдържание на опаковката:

24 * многократна употреба обикновени пластмасови капачки за съхранение в устата

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса