Безплатна доставка

Гигантска Водна Плаващ Юфка Здрава и Стилна Юфка за Басейна Гаф Гаф Пръчка Юфка за Плувни Басейни за Възрастни Плаж

40.37лв. 19.38лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2263

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: пръчка за юфка за гмуркане, блестящ басейн.

Водещи елементи:

1. Чудесен годни за плаване аксесоар: Нашата подходяща за плуване стик за басейн - отлично подходящ за плуване аксесоар за летните партита на басейна и на плажа природа на закрито и на открито.

2. Здрав материал: Всички наши плувки и аксесоари за басейни, изработени от ултра силна винил с дебелина 0,25 мм. Юфка здрав и устойчив на пробиване.Изработен от много дебел и здрав материал.

3、 За тези, които обичат да плуват: Ако вие искате да украсите своето отворено пространство за парти в плажен стил, нашият гаф с юфка за плуване ще станат неразделна част от вашата лятна списък с желания.Готина е брилянтна юфка с пълнеж от конфети магически начин се извисява на слънце.

4. Широко приложение: Широко се използва от нашата гигантска водна плаващ юфка.Той е подходящ за възрастни, които желаят да се отпуснат и релаксират през целия ден.

Можете да се върти, брыкаться и бъркам в басейна или да прекарва летните дни с комфорт и стил.

5、 Гаранция: Ние ще ви предоставим висококачествени продукти и отлично обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим решение.

Описание:

Нашият плаващ гигантски гаф за юфка за басейна е изработен от висококачествен PVC-винил материал, който е устойчив на разкъсване, устойчив на слънчевите лъчи и не е лесно да избледнява и се напуква.Той е подходящ за възрастни, които желаят да се отпуснат и релаксират през целия ден.

Спецификация:

Тегло на продукта: около 0,3 кг

Размер на опаковката на продукта: около 29 * 28 * 2 см/11.4*11*0.8 в

Размер на продукта след iation: около 165*20 см/64,9*7,8 инча

Цвят на продукта: сребърен

Опаковъчен лист:

Плаващ плаващ док на планк плавателност * 1

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

  • Материал: Пластмаса
  • Възраст: > 8 години
  • Възрастова група: 7-12y, 12+y
  • Произход: Континентален Китай