Безплатна доставка

Високо Качество, С 4 Слоя, Въртяща Се Кутия За Съхранение На Бижута, Обеци, Колие, Проста Табела За Момичета, Бижутериен Органайзер, Директна Доставка

45.58лв. 32.36лв.

0
0 Коментари

Инв.: r241360

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: 4-слойная въртящата се в ковчег за бижута, лейси ковчег за бижута, луксозен ковчег за бижута, Ковчег за бижута от 4 слоя, 3 слой силикон кутии за бижута, ковчег за бижута хермес, 6 слоя кадифена кутия за бижута, 2 слой кожени кутии за бижута, готическата ковчег за бижута, квадратна ковчег за бижута от 3 слоя.

Характеристики

1. 【Въртящата се кула организатор за бижута】: Завърта в някой приятен вид, отлична украса тоалетна масичка; в затворено състояние, това също е компактен цилиндър, който е подходящ за съхранение на бижута, както и изолиране на прах, по-добре да поддържа блясък на бижута.Моля, включвайте внимателно.

2. 【4 слоя място за съхранение на】: Достатъчно място за съхранение на пръстени, обици, колиета, червила, аксесоари за коса, мини-четки за грим и други малки аксесоари, за да помогне да се категоризира различни декорации, ви предпази от объркване при съхранение на бижута.

3. 【Екологично чисти материали】: Изработен е от ABS-пластмаса, който не е отровен, няма мирис, экологичен и е трайна.Мека нетканая тъкани помага за предотвратяване на появата на драскотини и петна.Осигурете ви безопасно и удобно място за съхранение на нещата.

4. 【Интимен подарък】: Сладък подарък за майка, приятелка, съпруга, дъщеря, одноклассницы и колеги.Идеалният подарък за свети Валентин, рожден Ден, Годишнина, Ден на майката, Коледа.Не е нужно да се притеснявате за избора на подарък.

Спецификация

Цвят: Син, Розов, Бял, Прозрачен

Размер: отгледа 10х10 см

Тегло: 420 грама

Материал: ABS-смола

Забележка:

· Реалният размер, стойност ръчно, може да има някои грешки.Действителният размер зависи от реалния продукт.

· Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може леко да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт.

Доставка и връщане на продукт: 1. Ние изпращаме на всички поръчки в рамките на 5 дни се дължи на някои проверки по сигурността Rg-box.eu .Дата на доставка може да бъде удължен във връзка с празниците. 2. Вашата стока ще бъде доставена до вас в продължение на 10-60 дни.За страните, от които ние получаваме по-малко поръчки, срокът на доставка да достигне 120 дни. 3. Ние поемаме отговорността за всяка грешна доставка и проблеми с качеството на продукта. 4. Компанията не носи отговорност за плащането на всякакви мита и такси в страната на местоназначението. 5. Необходима информация, включително адрес, пощенски код, телефонен номер, номер на мобилен телефон, трябва да бъде пълна и точна. 6. За всеки руския национален клиент, моля посочете пълното име за пълна доставка на вашия продукт. 7. За търговци на едро препоръчително е да се свържете директно с нас за получаване на най-добрите цени, намаления за доставка. 8. Поща на Китай препоръчана въздушна поща се използва за изпращане на вашите стоки в Съединените Щати, Европа и други части на света.Обикновено доставката на вашата пратка отнема от 15 до 45 работни дни.Ако общата сума на покупката надвишава 180 долара, EMS или DHL ще носи отговорност за доставката на вашите стоки ви.Ако имате любима доставка, моля свържете се с нас и да ни уведомите за това.Връщане на стоки: Ние ще проверяваме всички стоки, преди да ги изпратят ви.В случай, когато продуктът е повреден по време на доставка или доставка, не се колебайте да ни се обадите и да се информират за това в рамките на следващите седем дни.Нашата специална услуга за поддръжка на клиенти след проверка на поръчката или безплатно, за да ви изпрати подмяна на вашата поръчка, или да върне парите.Удовлетворението на клиентите е наш основен мотив.За обратна връзка: Мнения на клиенти са изключително важни за нашата компания, моля дайте отзиви след всяка доставка.Ако сте доволни от продукта и са предоставени от услугата, задължително оставете положителен отзив и оценете нас.В случай, че не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем. очаквайте отговор от нас в рамките на 24 часа с обяснение и извинение.Ние ще го оценявам, ако ще се свързали с нас, преди да пиша отрицателен коментар.

  • Спецификация: 10x10cm
  • Натоварване: 10 кг
  • Пластмасов вид: PE
  • Тип: Чекмеджета и кутии за съхранение
  • Стил: Модерен стил
  • Номер на модела: SNH0322
  • Използването на: Бижута
  • Тегло: 450g
  • Техника: Изсечен
  • Форма: Кръг
  • Характеристика: Екологично чист, Сгъване
  • Материал: Пластмаса
  • Продукт: Ковчег за бижута
  • Обемът на: 21-40 парчета от бонбони " Алпи "
  • Брой решетки: 4
  • Произход: Континентален Китай