Безплатна доставка

24 Бр. Пътни Чанти За Обувки, Непромокаеми Тъкани Торби с Въже За Мъже и Жени, Голяма Чанта За Съхранение на Обувки, Организаторите

43.29лв. 32.03лв.

0
0 Коментари

Инв.: r252476

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: Чанта за обувки, чанти за съхранение на обувки за пътуване водоустойчив, организаторите за обувки за жени, организаторите за багаж, организаторите за съхранение на обувки.

24 бр. пътни чанти за обувки, непромокаеми тъкани торби с въже за мъже и жени, голяма чанта за съхранение на обувки, организаторите, НЕОБХОДИМИ ЗА ежедневна употреба и пътуване: защитава вашата обувки от scuffs и отпадъци, когато се съхранява в джоба, запазва си обувки е добре организирана и без прах в гардероба.Добър дизайн за домашна употреба и пътуване.Отличен за пътуване, носене на обувки на фитнес и обратно, както и за това, за да премахнете праха с обувките си в гардероба. (Може да се използва като козметични чанти, чанти за тоалетни принадлежности и за други цели.)

X-Голям размер: 44 см. * 32 см/17,3 инча x 12,6 инча.Комплект от 24 парчета. Идеален размер за дамски обувки, така и за мъжките и калцуни.

Изработен от висококачествен нетъкан текстил с дебелина шнурком за лесна организация, сладко изображение и за продължителна употреба.

Полупрозрачен дизайн, прозрачен прозорец ще ви Помогне по-лесно да се определи коя чифт обувки в него, ще спести вашето време.Удобен за пътуване и живот.

Мултифункционална: да не е просто чанта за обувки, също може да се използва като козметични чанти, аксесоари за обувки, куфари, чанти за тоалетни консумативи, опаковки, чанти, аксесоари за фитнес, пътни чанти за бельо, чанти за обувки, чанти-организаторите за съхранение на обувки, чанти за показване и за други цели.

Цвят: Черен

Материал: нетъкан текстил

Съдържание на опаковката:

24ШТ Пътни Чанти За Обувки, Непромокаеми Тъкани с Въже

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Материал: Оксфорд
  • Артикул номер: 24 Бр.
  • Произход: Континентален Китай