Безплатна доставка

Форма, Подходяща Играчка За Готвене, Игри Набор, Кухненски Режещи Модели на Зеленчуци И Плодове за Децата, Ролеви Игри, Начална Притворный Подарък

30.49лв. 15.24лв.

0
0 Коментари

Инв.: r10285

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: дървени коледни играчки, модел комплект за момичета, дървени играчки haba, модел комплект твърд, дървени превозни играчки, колекция от модели trueno, модел комплект жена, несигурни панталони, неопределен cosplay, z дървени играчки.

D57E Форма, Подходяща Играчка За Готвене, Игри Набор, Кухненски Рязане, Модели на Зеленчуци И Плодове за Децата, Ролеви Игри, Начална Ролева Подарък

ООТДТИ

Особености: изцяло нов и качествен

Безопасен материал: Изработен е от висококачествени материали от масивна дървесина, нетоксичен, елегантен дизайн, материал, без мирис, с които да играят безопасно за децата.

Реалистична играчка: Набор от реалистични кухненски зеленчуци, плодове и дъска за табла с функция за подбор на форми, така че децата да изпитат и да се представят на сцената за готвене и да се забавлявате с приятели на закрито или на открито.

Образователно обучение: При добра стимулация и обучение на деца развива своите познавателни способности в областта на кулинарни умения и да се забавляват с ранно изучаване на зеленчуци, плодове, подбор на форми, докато те се преструват, че приготвят, помагат на децата да подобрят своите умения на социална организация, което също е добра интерактивна игра за игра с приятели.

Широко приложение: Подходящ за декорация на дома, ролеви игри, а също така е отличен избор за украса на куклена къща или куклена къща и интерактивно игрово блок за родители и деца.

Най-добрият подарък за деца: чудесен избор за детска подарък за рожден ден, коледа подарък, ролевого игра подарък, който е подходящ за деца, малки момчета и момичета.

Спецификация: Размер на продукта: 30x22,5 см/11,81x8,85 инча

Материал: Дърво

Нето тегло: прибл. 230 г / 0,51 на килограм

Вариант модел: Модел A (Зеленчуци)/Модел Б (Зеленчуци + плодове)/Модел C (плодове)

Пакетът включва: 1 Комплект кухненски играчки

забележка: Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Материал: Дърво
  • Размери на продукта: 30x22,5 см/11,81x8,85 инча
  • Препоръчителна възраст: 4-6y, 7-12y
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: D57E7AK200092-1