Безплатна доставка

Монтесори Време На Активност Часовници Играчки Сортиране На Време Пъзел С Дървени Елементи В Монтесори Образователен Инструмент За Практикуване На Развитие Играчка

77.69лв. 31.08лв.

0
0 Коментари

Инв.: r16697

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание и Характеристики:

Тези дървени часовници със сортирането на цветя са идеални за ползване от вашите деца, които запознават детето си с идеята за времето и развиват неговите познавателни способности.

1. Изработен от дървен материал, тя е напълно безопасен и е трайна.

2. Проектиран с часова и минутна стрелка, той позволява на децата лесно да се запознаят с идеята за времето.

3. С помощта на разноцветни кубчета децата могат да ги използват като подреждане на пъзел.

Технически характеристики:

Заглавие: Дървени часовници за подреждане на цветя във формата на

Материал: Дърво

Размер: 23x23x2cm / 9.05x9.05x0.78in

Опаковъчен лист:

1 * Дървени часовници за подреждане на цветя във формата на

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Удобна играчка-часовник: Тези дървени часовници с приставката за сортиране по цвят ще помогне на вашето дете да развие първоначалното представа за време, като му даде представа за това, какви конкретни действия трябва да се направи в кое време, за да може той да разбере временна структура на ден.

2. Елегантен дизайн: Тази дървена играчка-часовника е много добре направена, тя има 12 слота в дървен блок.Освен това, часова и минутна стрелка отпечатани така ясно, че детето ви може лесно да ги прочетете.

3. Развивайте способностите на децата: С помощта на нашата играчки-часа на вашето дете да развие интерес по време на по време на игра.Освен това, тя може да помогне на децата си да мислят, да развиват въображението си, практически умения, визуалното възприятие и гъвкавост, а също така да се разбере значението на точност.

4. Лесна употреба: Нашите часовници играчки са много лесни за използване.Това ще помогне на децата да се научат да се разграничи и да се разбере време, както и опознаване на форми, цветове и цифри, използвайки го като пъзел.

5. Най-добрият подарък за деца: Ако искате да дарите забавна играчка на децата си като подарък, след това трябва да изберете нашата играчка-часовник, има много красив цвят и форма, и дори при продължителна употреба боята да не падне.

  • Тема: Животни и Природа
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай