Безплатна доставка

Надуваем Боксовия Стълб Надуваема Отделно Стоящи, светът бокс Круша, За да Скача Лек и Издръжлив Боксовия Тренировъчен Чувал с Пясък

21.85лв. 10.93лв.

0
0 Коментари

Инв.: r21125

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Нашата надуваеми, светът бокс круша е направена от висококачествен PVC материал, който е лек, здрав, водоустойчив, здрав и безопасен за използване.С помощта на технология за печат, без избледняване, тя е красива и не е лесно да избледнява.

Спецификация:

Материал: PVC

Размер: около 160*65 см/62,99*25,59 инча

Опаковъчен лист:

1 * оттичане на гумена круша стълб

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Безопасен за използване Благодарение на използването на висококачествени PVC-материал, нашата надуваеми, светът бокс круша се различава лекота, здравина, водонепроницаемостью, здравина и безопасност при употреба.

2. Използването на технология за печат, без избледняване: В нашата надуваем отделно стоящи круша за пробивания се използва технология на печат без избледняване, така че тя е красива.Той е различен изискан детайл и качество на изработката.

3. Разработване на сензорни и слухови способности: Нашият надуваем боксовия стълб не само може да допринесе за развитието на вашите и на вашите деца, но и да насърчи развитието на сетивни, емоционални, слухови апарати и други способности.

4. Освободете въздух и вода: може да се освободи въздух и вода, за да се определят нашата надуваема отделно стоящи круша.Той заема малко място и е лесен за съхранение.

5. Подходящ за деца и възрастни: Нашата надуваема отделно стоящи, светът бокс, круша, подходяща за деца и възрастни.Може да се използва за упражнения и игри.Той се използва широко.

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Препоръчителна възраст: 6-12y
  • Материал: PVC