Безплатна доставка

4 бр. Органайзер За Хладилник, Кутии Организаторите За Хладилника и за Съхранение на Прозрачни Пластмасови Контейнери За Съхранение, За Организиране на Банките С газирана вода

73.48лв. 58.04лв.

0
0 Коментари

Инв.: r194894

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

4 бр. Органайзер За Хладилник, Кутии Организаторите За Хладилника и за Съхранение на Прозрачни Пластмасови Контейнери За Съхранение, За Организиране на Банките С газирана вода

[Прозрачни контейнери за съхранение]: Прозрачен и екологично чист материал от храни за домашни любимци с добре видими външен вид ви позволява внимателно да съхранявате продукти.Поставете си цел в хладилника или в кухнята.

[Функционална организация на хладилника]: Многофункционална кутия за съхранение, отлично подходящ за баня, кухня, шкафове, гаражи и още много други.Също така е чудесно за килер, шкафове или офис на съхранение.Съхранявайте в хладилника или в кухнята, замразени зеленчуци, месо, продукти, консерви от газировкой, подправки и др.

[Портативен дизайн органайзер за хладилника]: Органайзер за хладилник разработен с дръжки, които ви позволяват лесно да се прехвърли в контейнер за съхранение.

[Уникален U-образен дизайн на атрактивни контейнери]: Дугообразный дизайн отваряне подходящ за прием предмети, елиминира хаотичното пространство и се връща чиста зона.

[Шкаф за съхранение в хладилника с гаранция за качество]: идеален размер: 9,8 инча L x 7,1 инча W x 4,2 инча H. е направен от здрав висококачествен 100% безопасно за храни пластмаса, не съдържат бисфенол А.

Размер: идеален за съхранение в хладилник или в кухнята на замразени зеленчуци, месо, продукти, консерви с газировкой, подправки и много други.

размер: 24,8x17,9x10,5 см

Материал: PET

цвят: прозрачен

Съдържание на опаковката:

4 Кутии х-Организатор за хладилник

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Използването на: Разни
  • Произход: Континентален Китай