Безплатна доставка

100шт. 18.5*12*3.8 Капсули за Монети см 30 мм с Организатора за Съхранение Кутия за Събиране на Монетите Аксесоари Пластмасова Кутия за Съхранение на Колекции

33.71лв. 22.59лв.

0
0 Коментари

Инв.: r244171

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: квадратна монетная капсула, правоъгълна капсула, Капсула за монети, организаторите, инструменти за събиране на монети, кутия за съхранение на монети 40 мм, калъф за събиране на монети, съхранение на монети, спестяванията на прасенце, Капсули, пластмасови капсули за монети.

100шт. 18.5*12*3.8 Капсули за Монети см 30 мм с Организатора за Съхранение Кутия за Събиране на Монетите Аксесоари Пластмасова Кутия за Съхранение на Колекции

Маркерная точка:

Защитен калъф: Капак и основата е плътно един до друг, пыленепроницаемы и устойчиви на окисление, надеждно защитават вътрешна монети.

Материал: Тези кръгли кутии за монети, изработени от высокопрозрачного и утолщающегося на пластмасовия материал, устойчив на употреба.

Размер (диаметър х дълбочина): Капсули за монети, с диаметър 30 мм, побира монета с диаметър не повече от 30 мм.

Прозрачен корпус: Прозрачен организаторите за монети улесняват поддържане, преглед и споделяне на монети, позволяват лесно да се види монети вътре.

Удобна конструкция на отваряне: Всеки притежател на капсули за монети има дупка във формата на полумесец върху външния ръб, което го прави отваряне на по-удобно и лесно.

Описание:

Материал: пластмаса

Размер: около 18.5*12*3.8 см

Капацитет: 100 бр.

Цел: събиране на възпоменателни монети

Как да използвате:

Отделно полистирен пръстени от уплътнения от пяна eva, след това поставете ги в кръг капсули за монети и сложете монетата в центъра на пръстените, което ще помогне за предотвратяване на плъзгане и белези монети.

Пакетът включва:

100 прозрачни кръгли капсули за събиране на монети

1 x Кутия за съхранение

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.

Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване.

  • Произход: Континентален Китай