Безплатна доставка

Подарък За Приятелите На Учители Практично Декорация На Дома, Коледна Тема Банка За "Бисквитки" Коледна Банка За Бонбони Скъпа Стъклен Буркан За Съхранение На Продукти

16.05лв.

0
0 Коментари

Инв.: r254749

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: Подарък, банка за бисквити, кутии за шоколадови бонбони, бутилки от порцелан, бутилка, чаша.

Характеристики:

1. Висококачествен стъклен и керамичен капак, Стъклена банка е изработен от висококачествено стъкло с гладка и красива капачка.Нашата банка за съхранение на която е здрава, трайна и безвреден за околната среда.Те не съдържат пластмаса, бисфенол А и фталатов.Нереактивное прозрачно стъкло устойчиво на петна, непористое.Кутията е снабдена силиконово о-ринг, за да се предотврати навлизането на прах и влага в стъклен съд.Направете полезни храни са част от вашето ежедневие!

2. Модерно обзавеждане на дома: Поставете на кухненската маса стъклени съдове за съхранение с капак, в която може да се съхранява съставки, които трябва да се поддържат сухи, като макаронени изделия, овесени ядки, боб, ориз, ядки и т.н., Които са много подходящи за съхранение.Това е и отличен продукт за любителите на кафе и чай за съхранение на кафе на зърна и смляно кафе, чай, захар и леки закуски.Или може да ги постави на тоалетка за малки аксесоари и спа средства.

3. С подходящ размер: Стъкло резервоар за съхранение на специално разработени с различна височина и може да се използва за различни цели.Те са специално разработени, за да пести място и запазване на свежестта.Силиконово пръстен плътно затваря капака, като се гарантира, че продуктите вътре ще останат сухи и свежи за по-дълго време.

4. Най-добрият подарък за Коледа: Вашите близки ще се радвате на този весел празничен подарък, защото те ще запълни го ястия, приготвени по любимите си семейни рецепти.Този старомоден коледен подарък мил и практичен.Той е идеален приятели, учители, колеги или за всеки, който обича уникални празнични декорации или събира бутилки с бисквити.

5. Идеалната декорация на дома - Капацитет на стъклен буркан наистина отговаря на нуждите на обикновените домакинства, като се гарантира, че ще имате достатъчно място за съхранение на вашите вещи, което ви позволява удобно да ги съхранявате в гардероба.Ще можете с гордост да показва тези големи стъклени буркани.Те ще бъдат чудесно допълнение към всеки домашен убранству.

Технически характеристики:

Материал: стъкло

Цвят: Многоцветен

Размер: Малък размер: 15*8*7.5 СМ, голям размер: 22*14*10 см

Модел: Лисица, Penguin, Санта

Пратката включва: 1 бр. * Коледна банка за бонбони

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване

  • Произход: Континентален Китай
  • Опаковка: 1 бр.
  • Функция 1: Коледна Банка Бонбони
  • Стилове на контейнери за подправки: корица
  • Тип: Бутилки и буркани за съхранение
  • Материал: Стъкло
  • Използването на: Храна
  • Характеристика: Екологично чист, Съхраняват
  • Размер: S(10cm以下)
  • Номер на модела: стъклена склад за хранителни продукти