Безплатна доставка

Мода Преносим Кадифе Бижута Пръстен Бижута Дисплей Организатор На Скоростната Тава Притежателя Обеци, Бижута Калъф За Съхранение На Витрина

24.04лв. 16.10лв.

0
0 Коментари

Инв.: r247055

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Идеален за подреждане на вашите обеци, като се елиминира при този сложен украса.

Нашият штабелируемый органайзер за бижута е напълно покрит с висококачествена леден кадифе.Бархатное дъното изглежда по-лек, устойчив на надраскване и влага.

ПРОСТО за СЪХРАНЕНИЕ: Можете да регулирате размера и броя на офиси, премахване или добавяне на разделители в съответствие с вашите лични нужди на съхранение.Лесно се сгъва и се отделя, което значително улеснява съхранението на бюрото или в чекмеджетата на масата, в сравнение с обикновена кутия за бижута.

Органайзер за бижута лесно се побира в почти всеки чекмедже и рафт, а също се сгъва и остава на тоалетката и ви предлага изобилие от възможности за съхранение.

Тави за бижута са подходящи за лична употреба у дома и са идеални за демонстрация на бижута в магазини или търговски обекти.

Цвят: сив

Материал: кадифе

Размер: 21x12x2,2 см

Съдържание на опаковката:

1 * Кадифе кутия за демонстрация на бижута

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Използването на: Разни
  • Произход: Континентален Китай