Безплатна доставка

Срок за показване на Грамофонни плочи с 4 и с малко пари, Метална каса, Стенен Държач за Стойка С Самоклеющимся Материал За албум, Дневник

132.66лв. 72.96лв.

0
0 Коментари

Инв.: r261162

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

4 РАФТОВЕ ЗА СТЕННИ ЕКРАНИ В опаковка - идеална за любимите си винил LP.Всяка закачалка лесно може да издържи до 3 винил албуми.Отлична за любителите на музиката, за да докаже своята колекция.

ЗДРАВА И УСТОЙЧИВА - всеки рафт е направен от здрава стомана и е покрита с антикоррозийным покритие за продължителна употреба в хола, спалнята и дори банята.

САМОКЛЕЯЩИЙСЯ КУКА - не се изисква вкараните чук и пробиване.В комплекта са включени двустранни самозалепващи стенни куки за по-удобно захващане.

ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК за любителите на музиката, за да докаже своята колекция от грамофонни плочи у дома или в офиса.Може да се използва за демонстрация на комикси, списания, сертификати, художествени произведения, снимки.

Цвят: Черен

Материал: метал

Размер: 20x10x4cm

Съдържание на опаковката:

4 * Стенен държач

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай