Безплатна доставка

Лира Roll Щанд Дървена Куха Цвете Дървен Държач За Хартиени Кърпи Плот Дървен Държач За Хартиени Кърпи Roll Диспенсер За Кухни

43.67лв. 21.85лв.

0
0 Коментари

Инв.: r264347

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Характеристики:

Този дървен държач за хартиени кърпи много экологичен и има дълъг срок на служба.Той е изработен от естествен буково дърво, за да се гарантира устойчивост.

Дървена поставка за кърпи е в непрекъсната форма, лесно за почистване, окачен и да се съхранява, тя е с малък размер и не заема много място.

Поставка за ролки хартия задаване на тежко и нескользящее дъното, твърдо да стои на масата.

Материал на продукта: дървесина бук

Спецификации на продукта:

Височина: 34,5 см/13,58 инча, 370 г

На кратко: 21 см/ 8,26 инч, 300 г

Опаковка на продукта: картонена кутия

Забележка: Всички размери на продукта се ръчно, има малка грешка, моля извинете ме, моля, обърнете се към самия продукт.

Гаранция за удовлетвореност: Ние ще ви предоставим висококачествено сервизно обслужване, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Списък на продуктите

Дървен държач за Хартиени кърпи R * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Висококачествени материали】 Този дървен държач за хартиени кърпи невероятно здрави и екологично чисти.За дълготрайност тя е изработена от настоящия буково дърво.

2. 【Добре организирани от притежателя】 Поставка за хавлии от дърво, е в непрекъсната форма, лесно за почистване, окачен и да се съхранява, тя е с малък размер и не заема много място.Махнете го лесно, кажете сбогом на елементарно и добре използвайте стелажи за съхранение, за да запази реда в кухнята.

3. 【Предотвратяване на преобръщане на посуда】 За притежателя на ролка хартия се използва за трайно нескользящее дъното, за да може здраво да стои на масата. предотвратява подхлъзване или преобръщане по време на употреба.Дори и усукани, той не се плъзга и не висеше.

4. 【Очарователна форма на кух цвете】Е по-красива, отколкото обикновени железни рафтове на пазара.Кухи цветя модел на горната част на дървената организатор за хартиени кърпи и удобен за захващане. прост и елегантен,

5. 【Придайте нов облик】 Дървена опаковка за ролки, хартиени кърпи за ръце може да се постави в стаята на момичето за съхранение на гумени ленти за коса.Осветите кътчета на вашия дом и открийте тривиальную красотата в живота.

  • Характеристика: Екологично чист
  • Тип: Поставки и Стелажи за Съхранение
  • Използването на: Храна
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса