Безплатна доставка

1/2/5шт Бейзболна Шапка Часова Бесследная Шапка Притежателя Багажник Домашен Органайзер За Съхранение на Шкафа Закачалка, Държач за Багажник на Роба Кука

1.62лв. 1.14лв.

0
0 Коментари

Инв.: r268568

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

1/2/5шт Бейзболна Шапка Стойка Държач за Шапки Безпроблемна Шапка Органайзер за Съхранение на Шапки за Врати, Стенни Слушалки Колие Закачалка Куки

Характеристика:

Супер лигав и здрав: 3 метра трайно лепило, колкото по-дълго време, толкова по-силна лепливост, ABS екологично чист здрав материал, нека си шапка, за да се отървете от проблемите с падането, това ще бъде един добър помощник за вашата шапка.

Уникален универсален дизайн: Извита кука и цилиндричен кука идеално се съчетават с дизайна на дизайн на капака.Те са предназначени за предотвратяване на деформации шапки.

Повече удобство и демонстрации: Стенни закачалки за шапки - чудесен начин да се излагат и съхраняват шапки.Окачени шапка на стената, вие също ще можете с един поглед да се намери подходяща шапка.

Спецификация:

Материал: пластмаса

Размер: 4.8 * 4 * 3.3 см/1.9*1.57*1.3 в

Създаден:

1. Махнете кората на 2. Стик 3. Дръж се, лесно залепете към стената, за да се закача на шапка, когато искате да се закача на шапка, но имате къде да я поставите, това стенни поставки за шапки идеално за вас.

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

Опаковка:

1/2/5 Х Куки за закачалки за шапки

  • Брой куки: 1 бр.
  • Органайзер За Шапки Възстановяване На Предишното Положение: Кука За Дрехи, Закачалки За Колиета
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: PP
  • закачалка за бейзболни шапки: Кука За Окачване На Слушалки