Безплатна доставка

2.7 M Коледна Led Венец От Ратан, Украса За Коледното Парти, Венец, Коледна Елха, Банер От Ратан, Окачване На Врата На Стълбище

96.05лв. 48.02лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2324

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Тагове: луксозна коледна гирлянда, украса ПСЖ 2021, декорация коледна панделка, еловая коледно дърво от 8 метра, малък банер весела Коледа, декорация за коледната елха, украса на ноел 2021, коледна украса директно, външен интериор от ратан, аз декорация парти.

възможности:

1. Това украса от ратан ръчна изработка, 100% чисто нов и високо качество.

2. Лентата има много приложения.Можете да го увийте около дървета, да виси по стените, да се направи една вълнообразна, W-образен и т.н. Декоративен ефект, който може да се направи своето въображение, е много красив.

3. Това е прекрасно и забележително бижу, което може да е добре да се използва за тавана или на цялото помещение.Добавете блясък на вашите коледа бижутата.

4. Колоритен, модерен и красив зелен цвят.Тя не избледнява, тя е водоустойчив и трайна.

5. Можете да го използвате за декорация на дома, сватба, Коледа, магазини, търговски центрове, клубове, барове и хотели.

6. Той е много гъвкав и може да бъде скручен във всяка форма, която искате, така че можете да го поставите на различни места на вашия дом, като прозорци, работно бюро, стълбища, коридори и т.н.

Технически характеристики:

Материал: PVC

На цвят е показан на фигура

Размер: около 25 * 270 см, ред лампи 6 м (без батерии)

Пакетът включва:

1 х тростниковая завърши без светодиода или

1 х ратанови декоративна led лента

Забележка: Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване

Поради различни монитори, моля, позволявайте на някои отклонения

Бележки:

Този продукт е висококачествен продукт с гъсти клони и листа.За удобство на транспорта, ние добавяме продукти и изпращаме ги.След получаване на продукта можете свободно да регулирате форма

  • Тип продажба на едро: NO
  • Тип набиране: NO
  • Електронен: NO
  • Произход: Континентален Китай
  • Опаковка: Няма Луксозни кутии