Безплатна доставка

Универсален Калъф За Седалката на Тоалетната на Мека Cartoony Тоалетна За Тоалетна Лепкава Подложка За Седалка Моющийся Нагревател За Баня на Кутията на Седалката Възглавница 1бр

25.83лв. 12.92лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3635

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Материал: Кристал кадифе

Размер: 38x9 см/41x14 см

Цвят: Жълт/Сив/Син/Оранжев

По-топли и удобни: Нашите усъвършенствани накладки за сядане на тоалетната чиния, изработена от мек плюш, в сравнение с други, може да покрие по-голяма площ на седалката на тоалетната чиния и да осигури повече комфорт и топлина.

Широко се използва: Нашите подложки за седалки на тоалетни чинии могат да се режат с различни размери, което ги прави подходящи за различни форми на седалки на тоалетни чинии.За да не е нужно да се притеснявате, подходящи ли са нашите калъфи за седалките на тоалетната чиния за вашия тоалетна, просто ги закупите!

Моющаяся и множество: Тази възглавница за седалката на тоалетната си запазва вискозитета след измиване, която позволява да го използвате отново и отново, без следи.

Лесна инсталация: просто свалям защитното фолио от обратната страна на капака на седалката на тоалетната чиния, и след това я залепете директно върху седалката на тоалетната чиния, лесно и просто.Моля, преди употреба се уверете, че повърхността на седалката на тоалетната беше чиста и суха

Удобно за носене: малки и леки.Лесно можете да носите възглавница за седалката на тоалетната чиния със себе си, където и да отидете.

Пратката включва:

1 Чифт x Капак Седалки за тоалетна

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

  • Характеристика: Екологично чист
  • Еднократно: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Хартия, Хлопчатобумажный Дрямка
  • Тип: Лепкава Подложка За Тоалетна