Безплатна доставка

Най-добрият побойник за еспресо, за Двустранен Побойник За кафе разпределител За 58 мм Портафильтра Breville, Регулируема Выравниватель За кафе

81.76лв. 57.24лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3906

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Най-добрият побойник за еспресо, за Двустранен Побойник За кафе разпределител За 58 мм Портафильтра Breville, Регулируема Выравниватель За кафе

[ДВОЙНА КОРОНА] Конструкция "2 в 1", дозатори (выравниватель) и побойник проектирани в едно.От едната страна е равна, другата страна трехлопастная, на разположение и на двете страни.

[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] Аутопсия еспресо flair изработено от неръждаема стомана, която е годна за контакт с храни.И той антикоррозийный и здрав, с лек и изискан външен вид.

[РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА] Дълбочина на аутопсия еспресо и от двете страни се регулират за инсталиране на различни дози или кошници.Прост механизъм винт, без да се изисква допълнителен инструмент.

[СТАНДАРТЕН РАЗМЕР-58 мм] Работете с конусовидни портафильтрами Breville 58 мм, включително Barista Express, Pro, Бамбино Plus, Infuser и Duo Pro Temp.

[Съвети] Уверете се, че количката портафильтра напълно изпълнен с мляно кафе, за да получите нужното налягане от тампера за по-плътна опаковка и наситен вкус.За постигане на най-добри резултати от лечение на горната част на кошници с пръст или плоска кант преди нивелиране и утрамбовкой.Варя по добра, филтрирана вода.

Цвят: черен

Материал: неръждаема стомана

Размер: 58 мм

Съдържание на опаковката:

1 * Побойник за кафе

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай