Безплатна доставка

Тайният Полезен Cartoony Принт Детски Играчки Органайзер Сгъваема Кутия За Съхранение на Грим Cartoony Разпечатки за Детска стая

5.65лв. 3.95лв.

0
0 Коментари

Инв.: r238321

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: кутия за съхранение на кутии за съхранение на силози, кутия за съхранение на fox kids, кутия за съхранение на dede, музикалното ковчег дете деца, контейнер за съхранение включва кутии за съхранение на силози, Чекмеджета За Съхранение На Силози, кутия за съхранение на кутии за съхранение, организаторите кутии за съхранение на кутии, евтини детски кутии за съхранение на вещи, пазете организаторите за чекмеджета в общежитието.

Тайният Полезен Cartoony Принт Детски Играчки Органайзер Сгъваема Кутия За Съхранение на Грим Cartoony Разпечатки за Детска стая

Технически характеристики:

Този продукт може да се превърне в очарователна декорация на детски стаи с анимационни любимци принтом, който е очарователен и декоративен.

Той е декоративен и практичен, благодарение на широкото прилагане може да се побере в повечето стандартни шкафове, чекмеджета, шкафове и така нататък.

Произведено от тъканта на материала, е продукт на различна здравина и трайност.

Има 6 стилове, които можете да изберете: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Той е подходящ за бельо, чорапи, сутиени, кърпи, за съхранение на козметика, детски играчки, детски стоки и т.н.

Наименование на продукта: Кутия за съхранение

Материал: Плат

Характеристики: Сгъваема, Декоративни, лесни за почистване

Подробности размер:

19,5 см x 12 см x 14 см/7,68 "х 4,72"x 5,51" (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пакетът включва:

1 х Чекмедже за съхранение (други в комплекта не са включени)

  • Материал: Платно
  • Произход: Континентален Китай