Безплатна доставка

6X Сгъваеми Чанти Под Леглото Големи Кутии За Съхранение Под Леглото Дебели Дишащи Чанти За Съхранение на Дрехи Под Леглото Органайзер

140.52лв. 95.55лв.

0
0 Коментари

Инв.: r247240

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Екологично чист, здрав материал -изработен от 100% нов нетъкан текстил, дишаща, белия дроб, високо качество, без миризма, траен и продължителен срок на експлоатация.

Прост дизайн, много красив, квадратен и съраунд, нещата лесно да се заеме, просто се поставят под леглото, без да заема място.

Голям капацитет

Голям капацитет, може да се съхранява обикновени неща, може да добавяте одеяла, кърпи, дрехи.Просто за съхранение ще направи вашата стая е по-подреден, а предмети вече няма да бъдат в изправност.

Удобно

Дръжката е удобна и здрава, да може лесно да дръпне или да се вдигне.Конструкция с двоен цип достатъчно здрава.Чрез прозрачен прозорец ще намерите нужните ви предмети.

Сфера на приложение

Много подходящи за килери, гардеробни или под леглото, където можете да поставите завивки, одеала, дрехи, одеяла, възглавници, пуловери и други елементи.

Тип: Кутия за съхранение

Нето тегло: 1350 g /47,61 грама

размер: 44x104x15 см

Материал: Нетъкан текстил

цвят: сив

Съдържание на опаковката:

6 x Кутия за съхранение под леглото

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай