Безплатна доставка

Дъгова Веревочная Кошница Розова Кошница За Съхранение На Детски Играчки С Дръжка Тканая Кошница За Съхранение На Завивки Розова Кошница За Детска Стая

87.59лв. 43.81лв.

0
0 Коментари

Инв.: r257872

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание:

1. Тези красиви преливащи кошове за играчки са изтъкани от висококачествена естествена памучна въжето, за да им даде правилния баланс между мекота и издръжливост.Това ги прави отлични за спални, детски градини и пералня.

2. Тези кошници всички цветове на дъгата, изпълнени във всички цветове на дъгата, вдъхновяват малки деца, а също така ще подобрят външния вид на вашето помещение.Сложете ги в мебели, по ъглите и много други.

3. Тази кошница от ракита с дъга е идеално за съхранение на бельо, организиране на допълнителни одеала, събиране на играчки или като забавна детска кошница за съхранение на меки играчки.

Спецификация:

Заглавие: Кошница За Съхранение на Памучни въжета Rainbow

Материал: висококачествен памучен въже

Цвят: magdalena

Размер: Диаметър 35 см/13,8 инча, височина 31 см/12,2 инча

Списък на продуктите:

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

3. Кошница за дрехи, сгъваема.Увийте го в кърпа или одеяло, за да му се даде форма, или гладките с помощта на парната машина ютия и сешоар.Може да се мие и пере в машина.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Оформяне на цветови теми】 Розова кошница за съхранение, оборудвана с модерен дъгова тема, освежава и диша, има ясни и чисти линии и допринася за красотата в живота, за да отговарят на настроението ви.

2. 【Добра изработка】 Дъгова памучен веревочная кошница с изискан дизайн на производство, е цялостна долната линия и има предимство здрава и стабилна, с добра носеща способност.

3. 【Висококачествен Хлопчатобумажный материал】 Кошница Rainbow сплетена от мека естествена памучна нишка, която е дишаща, здрав и не е лесно да се поддава на пилюлям и е подходящ за честа ежедневна употреба.

4. 【Удобна дръжка дизайн】 Кошница от дъгата на въжето здрава и лесна за използване, тъй като тя е снабдена с повишен заоблени дръжки от всяка страна и е удобно за носене навсякъде без усилия.

5. 【Широко приложение】 Кошница за багаж от памучни въжета като допълнение към вашия гардероб, хол, спалня или пране, гладене, която е подходяща за различни нужди за съхранение, като например меки играчки и завивки, и е идеален за кърпи, памперси, дрехи и т.н., И се Използва като голяма кутия за съхранение.

  • Материал: Плат
  • Тип: Кошница За Съхранение
  • Произход: Континентален Китай