Безплатна доставка

Декоративна Поставка-Лебед С 6 Супени Лъжици Набор От Кафе Десертни Лъжици Супени Лъжици. Лъжици Сладко За Торта С Плодов Сладолед Захарен

40.58лв.

0
0 Коментари

Инв.: r259785

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Декоративен държач за лебед с 6 лъжици, набор от кафе десертни лъжици, супени лъжици, лъжици за конфитюри, плодове, захар, сладолед, торта Материал: Комплект лъжички-притежатели на е изработен от сплав с, не е лесно ръждясва.Здрав, добър ефект полиране, изтънчен процес, дърворезба, модерен и красив.

Комплект лъжици от 6 части?Този комплект лъжици се състои от шест лъжици и поставка за съхранение във формата на лебед от с сплав - висококачествени метали, безопасно за използване.Този костюм е подходящ за семейна употреба, а също така е удобен за приемане на гости.

Креативен дизайн: в горната част на ключалката лъжици изобразен много елегантен лебед, можете да завъртите лебед ръчно, за да се постигне пълно въртене по посока на часовниковата стрелка, а в горната част на ключалката лъжици гравирано роза.Конструкция на обков за лъжици разумна, с гладки ръбове, за нея е лесно да се вземе и да се настанят.

Широко се използва: с дръжката на лъжица представлява крила на лебед с диаманти, за нея.Корпус лъжичка, украсена с фини гравировальными модели както на предната, така и задната страна.Корона лъжици е огледално полиран дизайн, кръгла и ярка.Може да се използва за приготвяне на кафе, чай, десерти, сладолед, конфитюр, глазури и т.н.

Идеален подарък: По ваш избор има набор от кафе лъжици два красиви цвята: сребро и злато.Можете да изберете това, което ви харесва.Гурме лъжичка е много подходящ като подарък за нов дом или празник, приятели, колеги и роднини.

размер: 16.5x10x7cm

Материал: Цинк сплав

цвят: Златен / Сребърен

Съдържание на опаковката:

1 х Лебед рамка

6 х лъжици

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай