Безплатна доставка

Нокти Cosplay Черен Костюм За Хелоуин Нокти Подпори Хелоуин Елегантен Костюм Cosplay Ръкавици Ужас Подпори Вечерна Рокля Аксесоари

15.09лв. 10.57лв.

0
0 Коментари

Инв.: r243377

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Вид материал: Изкуствена кожа, Кожа

Цвят: Черен

Спецификация:

Размер: 27*12 см/10,6*4,72 инча

Опаковъчен лист:

Ръкавица с Драконьим Нокът * 2

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Отлично качество: Cosplay Claws е изработен от висококачествен материал от изкуствена кожа, който е приятен за кожата, дишащи, леки, за многократна употреба, издръжлив и лесен в чорап.

2. Подобен дизайн на ноктите: - Ръкавици с нокти на дракон може да се похвали с впечатляващ дизайн ноктите на дракона с метални вложки-шип, за да донесе повече емоции и жуткости по всяко честване на Хелоуин.

3. Практичност при употреба: - Ръкавици Dragon Claw идват с регулируема каишка на китката, който ви позволява да персонализирате размера и плътността чувстват добре, лесно се поставят и свалят, размер подходящ за повечето жени, мъже, тийнейджъри и др.

4. Подходящо за cosplay: Cosplay Dragon Claw добър за най-различни случаи, включително за Хелоуин, Коледа, маскарад, cosplay, етап на представяне, vampirish партита, клубни представяне, вечерни концерти, карнавали, костюми за cosplay и празнични партита.

5. Добър подарък: ръкавици с нокти на дракон - това са аксесоари за костюми за Хелоуин за всички, дополните си костюм дракон тези кожени ръкавици, направи си един красив образ и др.Това е идеален подарък за Хелоуин за вас, вашето семейство и вашите приятели.

  • Материал: Памук
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y