Безплатна доставка

Кошница Нива Стелажи Плодов Хляб Рафтове За Съхранение на Храните от Три Слоя и Вырезанная Ръчно Зигзагообразная Кокосови Купата

88.15лв. 62.58лв.

0
0 Коментари

Инв.: r249545

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Кошница Нива Стелажи Плодов Хляб Рафтове За Съхранение на Храните от Три Слоя и Вырезанная Ръчно Зигзагообразная Кокосови Купата

комплект2: 2 x тава за съхранение + 1 x Кошница за съхранение

Той е малък, красив и практичен и можете да го използвате за съхранение на плодове, ядки, сладкиши, хляб, десерти и т.н.

Традиционна ръчна изработка.

Съд за плодове произведени от бамбук, то е екологично чисто и издръжлив.

Лесно се адаптира към различни стилове на дома.

Bamboo цвят го прави свеж и елегантен.

ТРОПИЧЕСКА КУХНЯ ОСНОВНО: Включва 2 зигзагообразные кокосови чаши.С зигзагообразной дърворезба, окаймленной успоредни линии.Мечтай за бягство в планината с всяко хранене!

Нов дизайн, ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА: Изработена от рециклирана черупки от кокосови орехи, тази купа е напълно естествен и се поддава на биоразградими.Помогнете за намаляване на количеството на отпадъците от кокосов орех при закупуване.

РЪЧНО изработени С ЛЮБОВ: Напълно изрязана ръчно от майстори.Да Не се използва изкуствено покритие / материал.Може да служи сервировочной купата, предмет на тропически декор, щадящи околната среда саксии или безотходным подарък.

РАЗМЕРИ на КОКОСОВА на ЧАШАТА: Диаметър: 5,5-6 инча (14-15 см) / Дълбочина: 2 инча (6 см) / Обем: 17 унции (около 500 мл).Използвайте кокосова купа за шейкове, чашата на Буда, поке-купи и други здравословни ястия!

Брой слоеве: Три слоя

Цвят: Цвят на дървото

Материал: бамбук/черупки от кокосов орех

Размер на кошница за съхранение на: 22 x 45 см

размер: Около 12,5-14 см в диаметър

Съдържание на опаковката:

2 x Тава за съхранение

1 х Кошница за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай