Безплатна доставка

Големи Строителни Камиони Набор От Мащабни Играчки Мини Molded Под Натиска На Модел На Превозното Средство От Сплав Инженерни Играчки Превозни Средства Превозвачът Камион Подаръци Играчки За Момчета

129.59лв. 64.79лв.

0
0 Коментари

Инв.: r252330

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

1. Може да се развие и усъвършенства уменията за социално общуване като играчка, с помощта на модели на сценарии, като позволява на децата да изпитат това е лично.

2. Благодарение на супер стръмния осветлението и музиката играчки могат лесно да се привлече вниманието на децата и ги накара да играят с удоволствие.

Свойства:

Материал на продукта: ABS и електронни компоненти

Размер на продукта: 44*12,8*17 см/17.32*5.03*6.69 в

Тегло на продукта: 950 грама

Опаковка на продукта: цветна кутия

Режим на захранване: 2 батерии тип ААА (трябва да се закупи самостоятелно)

Регистрация:

1 * Играчка-багер

4 * Количка

1 * Отвертка

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1.【Развитие на комуникативни умения】 Играчка-багер може да даде на децата възможност да се срещнат лично с моделируемыми сценарии, които могат да развиват и подобряване на техните умения за социално общуване.

2. 【Интерактивен звук и осветление】 Строителни камиони са оборудвани с супер готино светлини и музика, които могат лесно да се привлече вниманието на децата и ги накара да играят с удоволствие.

3. 【Уникален двуслойни дизайн】 Благодарение на уникалния двухслойному дизайн колички, играчки за строителни камиони могат да се настанят четири малки автомобила.Освен това, играчки са много красиви.

4. 【Инерционен усилвател на мощност】 Строителни колички за деца може да се прокара плавно напред, назад и галопировать малки ръце.Защото тази играчка използва инерцията, за да улесни плъзгането.

5. 【Добър вариант】като подарък за рожден ден, награда или празника на вашето дете, играчки-багери за момчета - добър вариант.Защото децата ще бъдат очаровани от играчки-экскаваторами за момчета.

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Тип: камион
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: CE