Безплатна доставка

10 бр. САМ Восъчен Зернистая оборудване запечатване Корона Многофункционална Художествена оборудване запечатване Корона Декоративна Релефна оборудване запечатване Корона Аксесоари за Бродерия за Опаковане на Scrapbooking

10.00лв. 5.90лв.

0
0 Коментари

Инв.: r253782

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

[relateproductdetail/]относителен продукт

10 бр. САМ Художествена оборудване запечатване Корона Многофункционална Щампована оборудване запечатване Корона Аксесоари за Бродерия Эмалевая оборудване запечатване Корона Плик Декоративен за Опаковане на Scrapbooking

Характеристика:

1. Идеален подарък: Този набор от восъчни печати е изискана опаковка.Това е идеален подарък за рожден Ден, свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, годишнини и други тържества.Той е подходящ също и за любители и начинаещи сургучных печати.

2. Висококачествен материал: позлатен латунная корона възглавници, гладка и лъскава, не е лепкава и не е мазна, лесен за почистване, красиво качество, реколта в класически стил и оставя чисто и красиво впечатление.

3. Широко приложение: за уплътняване може да се използва картон, стъкло, пластмасова, дърво и т.н., Това е идеалният избор, за украса на пликове, пури в ограничени бройки писма, покани, винена опаковки, бутилки спиртни напитки, винени бутилки, албуми, албуми опаковки, луксозни опаковки, поздравителни картички и т.н.

4. Ретро стил: включително 10 пури в ограничени бройки от тюлени, за да отговарят на различни нужди.Се покрива с хартия за плик горещ восък, за да направи комуникацията малко лични.

5. Преносимо уплътнение: оборудване запечатване на главата е подвижна, тя е лесно да се замени и инсталирате.Можете да комбинирате с различни восъчните печати с диаметър 3 см и свободно да комбинирате различни модели за създаване на някое произведение на изкуството.

Спецификация:

Произход: Китай

Номер на модел: оборудване запечатване корона

Употреба: За Украса

Материал: позлатен латунная печатаща глава

Размер: печатаща глава 3*3*2 см/1.18*1.18*0.79 инча

Стилове: Коледа, Любов, Растения, сезони

Как да направите своя собствена печат с сургучом?

1 Извадете малко восък

2. Топене на восък в една лъжица;

3. Изсипете разтопен восък на правилното място.;

4. Нанесете разтопен восък и го оставете да изстине в продължение на няколко минути.

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

10шт x Корона на Печата

[relateproductdetail/]относителен продукт

  • Пол: Унисекс
  • Препоръчителна възраст: 18+, 7-12y, 14+y, 12+y
  • CN: Гуандун
  • Материал: Метални
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ДЖОКСТАЙЛ