Безплатна доставка

LGT Saberstudio Вариант от Светлата Страна на Силата лесен меча Вдигане на дуел Безкрайно промяна на цвета на 12 звукови шрифтове Управление на трафика

690.28лв.

0
0 Коментари

Инв.: r256869

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: Lgt SaberStudio, Светещи Играчки, неопиксель, анакин скайуокър, светлинният меч на оби уан, меч.

За базовата версия Lit 4 SoundsRGB

1. Това е уводна версия, подходяща за начинаещи любители на светлинни мечове, за да помогне на начинаещите любители на светлинни мечове получите обща представа за светлинни мечове.

2. Тази версия е 4 набор от класически звукови ефекти плавно колебанието не е толкова голямо, за 12 комплекта, управление на трафика липсва, функцията за фокусиране не може да бъде изключен, а други функции са едни и същи.

3. И двете използват една и съща висококачествена метална дръжка, нож за КОМПЮТРИ и аксесоари, и заслужаваме доверие от гледна точка на качеството.Дръжката е подвижна и можете да закупите различни част на дръжката, за да се реализира ръчно управление дръжка със собствените си ръце.Ако искате да опитате повече функции след покупката на този продукт, трябва само да закупят различни версии на ядрото, и можете да завършите актуализацията меч след лесен монтаж.

4. Звукови шрифта: Dark Saber , Кайло Рен , Рей , Дарт Вейдър .

За базовата версия Lit 12 SoundsRGB

1. Това е новата подобрена версия на

2. На базата На предишната версия на разходите за научноизследователска и развойна дейност на гравитационното сензор е увеличена, за да функция за плавно завоя е по-добра.

3. Звуковите ефекти са били увеличени с 9 групи до 12 групи, а също и добавя 3 звукови ефекта на светлинни мечове на героите на филми, което ви позволява да получите по-вълнуващо преживяване на дуел.

4. Добавена е функция за управление на трафика.Можете също така да включите / изключите тази функция, за да реши, дали да се използва за управление на бутони или управлението на въздушното движение.

5. Функцията за фокусиране увеличи възможността за включване / изключване. В предишните версии на функцията за фокусиране възможно е само да се включат, а не изключване.Но за това по-добре да отговори на нуждите на всички любители на светлинни мечове, ние персонализиране на фокус, така че да може да се изключва и включва.

6. Звукови шрифта: Падальщик (Рей), Принцесата (Лея), Рицар на Ярост (Кайло Рен), Видземе (Оби-Уан), граф (Дуку), Fallen (Кал Кестис), Тъмен Лорд (Дарт Вейдър), Тъмен Меч (the Dark Sword), Тъмен Век (шрифт средновековен меч), Втората (Втората сестра), Принципи (общ шрифт джедаите), Император (Император Палпатин).

7. Кликнете, за да научите повече за версия RGB-X повече.

За версия XenoPixel

Такса XenoPixel V2 - това е нашата най-новият, най-икономична такса за пиксела тръбопроводи светлинни мечове.

1. Нашият XenoPixel V2 е значително подобрена гладък напредък в сравнение с нашите дъски RGB-X, сравнимыми с най-добрите карти на пазара.

2. Таксата включва Micro SD карта с устройство за четене на SD карти, което ви позволява да добавяте огромна библиотека от звукови шрифтове.

3. Редица нови специални ефекти на острието правят XenoPixel V2 е по-гъвкав, отколкото всяка икономична тесте на пазара.

4. Специални режими и ефекти на острието включват Огнен нож, Модел blade, нестабилна blade, смяна на острието, режим на бластер, режим на призрак и различни режими на preon.

5. Някои от нашите класически функции се комбинират с нови функции: оригинално цветно колело, настройка на силата на звука, ефект от ударната вълна и ефект на flash сега се присъединяват към ефекта на телескопического нож, ефекта плъзгане и пускане на острието, музикален проигрывателю и елементи за управление на трафика.

6. XenoPixel V2 добавя функция за ъпгрейд на фърмуера - просто добавете специален файл актуализации за постигане на подобрени характеристики.

  • Характеристики: Мигащ
  • Размер на дръжката: 30,1 СМ
  • Материал: Метални
  • Препоръчителна възраст: 18+
  • CN: Гуандун
  • Номер на модела: LGT063
  • Произход: Континентален Китай