Безплатна доставка

Мини-Кухня, Играчка Модел Кафе с Мляко и с Лъжица се Преструва, че е Играчка за Тийнейджъри K92D

46.65лв. 34.06лв.

0
0 Коментари

Инв.: r259120

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Мини-Кухня, Играчка Модел Кафе с Мляко и с Лъжица се Преструва, че е Играчка за Тийнейджъри K92D

ООТДТИ

Особености: 100% чисто нов и високо качество

Безопасен материал: Изработен е от квалифициран дървен материал, нетоксичен с гладък дизайн, устойчив на абразия от нетоксична, мека оцветяване, с която на сигурно да се играе на деца.

Реалистична кухненски играчка за приготвяне на кафе: Миниатюрен и набор от аксесоари за приготвяне на следобеден чай в класически дизайн, съдържа поднос за сервиране, една чаена чаша, кафеена чаша с имитация на лъжици, кафе машина, боб, пакет за мляко, идеална реставрация и имитация на сцената на следобеден чай, което я прави реалистична и подходяща за декорация куклена къща.

Образователна играчка за ролеви игри: С добра стимулация и обучение на децата, развива своите познавателни способности по отношение на куклена къща и кухненски принадлежности за ролеви игри, а също така развива координацията на ръцете и очите при деца и способност за самостоятелна работа.

Играчка модел: Това е просто играчка модел, той не може да се използва като истинска машина за кафе, или не може да има (просто имитируйте сцената), моля, имайте предвид и не позволявайте на децата да ядат или са получавали травма по погрешка.

Широка гама от приложения: Подходящ за ролеви игри, ролеви игри, центрове за предучилищно образование, както и отличен избор за украса на куклена къща със собствените си ръце или ролеви игри.

Идеален подарък: Чудесен избор за детска подарък за рожден ден, подарък за коледа, който е подходящ за деца, малки момчета и момичета, отличен набор от интерактивни играчки за изграждане на отношения между родители и деца или приятели.

Параметри: Размер на опаковката: около 18x11x18 см / 7,09x4,33x7,09 инча

Размери на продукта: прибл. Чашата за кафе 5,6 х 4 см/2,2 х 1,57 инча, кутия за мляко 3,8 х 8 см/1,5 х 3,15 инча, лъжица 3,5 х 9.8 см/1,38 х 3,86 инча, tv, tea 17,5 х 21 х 9 см/х 6,89 8,27 х 3,54 инча

Материал: Дърво

Нето тегло: прибл. 930 g / 2,05 паунда

Кръст Бод Пакетът включва: 1 Компл. Tea Ролеви игри Играчка

забележка: Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Материал: Други
  • Препоръчителна възраст: 13-24м