Безплатна доставка

Дъска за Практикуване на Монтесори, Играчка Кола, Играчка за Ранно Обучение, Играчка за Пътуване, Подарък за Дете, 2, 3, 4, Практически Житейски Умения, Способността да се

57.75лв. 27.72лв.

0
0 Коментари

Инв.: r252622

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Характеристики:

ООТДТИ

Сензорно развитие на Монтесори: дизайн, с красива форма на колата и забавна разблокировкой различни дейности, съдържа ключа за лампата, дръжката на вратата, шестеренку, въртящата се вертушку, звънец, замък, оставете детето, за да отключите бутона, упражняване на основни житейски умения, насърчаване и развитие на сетивата на децата, тренирайте способността им да използват ръцете и стимулируйте техните основни вземете тренировка.

Висококачествен материал: Изработен е от качествен твърдо твърдо дърво и метал, кръгла и полирани, без чеп, устойчив на абразия, замък от неръждаема стомана за подобряване на качеството.

Многофункционална играчка, за да отключите: Мултифункционална, оборудвана с дръжката с ключалката и разблокировкой, различни неща, които е добре да се стимулира желанието на децата да изследват, концепцията за обучение по един забавен начин за подобряване на концентрацията, вниманието на децата и умения да работят с ръцете си.

Развитие на играчка: автомобил с добра стимулация и обучение за бебета и деца, подобрява способността за дребни моторике, хватанию, развитие на познавателните способности и на по-нататъшното развитие на мозъка.

Подарък за бебета: Дъска за занимания, подходящи за бебета и деца като подарък за рожден ден, коледа подарък и насърчава тяхното свободно да изследват своя малък свят в добра компания самотата без родители.

Технически характеристики:

Размери на продукта: както е показано на снимките

Материал: Дърво, Метал

Нето тегло: прибл. 550 г / 1,1 килограма

Пакетът включва:

1 х Дървена играчка Монтесори

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Препоръчителна възраст: 3-6y
  • Сертифициране: УЛ., Сертифициран в Китай (3C)
  • Тема: Транспортиране
  • Произход: Континентален Китай