Безплатна доставка

Обучение Кутия-Пъзел от дърво, Дървени Монети, Мъниста, Играчки за Предучилищна Клас Докосване на Просвещението, Учебни Помагала за Момчета И Момичета, Мозъчна Игра P31B

22.63лв. 17.88лв.

0
0 Коментари

Инв.: r258608

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Характеристики:

ООТДТИ

Дървена играчка-монетница: играчка-монетница Монтесори с гладка повърхност и без чеп, монетни топки преносим размер за улавяне на ръце децата си, ги привличат към изучаване на кутията, носят със сензорно образование, сложи и извади монета или топки за подобряване на визуално-моторна координация, отлично учебно помагало за детска градина и на предучилищна.

Прибиращ се играчка Монтесори: Учебни помагала от хралупата чекмедже, оборудвани с дървени монети / бомбички, стимулират бебето сами за себе си изследват чекмеджето, развиват малък мотор и слухови упражнения, а също така подобряване на възприемането на съществуващи теми.

Избраният материал: В тези кутии се използва безопасен и здравословен материал от естествен дървен материал, устойчив на абразия до падане и удар, сигурна цветен печат без мирис, всички повърхности са перфектно полирани, подходящи за игри прохождащо дете, да гарантират и да не се притесняват децата, специален дизайн и да се съчетават добре с тях.

Идеална интерактивни играчки за родители и деца: развитие на интерактивна играчка, която позволява на бебето и детето си да играе под ръководството на родителите си, помага за подобряване на способността им към една независима мислене, когато родителите участват заедно, помага за подобряване на комуникацията между деца и родители.

Чудесен подарък: един Добър избор на подарък, подходящ за бебета, малки деца, уникален дизайн, специално предназначени за използване в центрове за отдих, аксесоари за детска стая, учебни помагала в клас, детска градина за учители и принадлежности за специални нужди.

Технически характеристики:

Материал: Дърво

Размери на продукта: прибл. 12x12x8,7 см/4,72x4,72x3,42 инча, диаметърът на монетата е 4 см/1,57 инча

Нето тегло: прибл. 350 г / 0,77 паунда

Пакетът включва:

1 Комплект Дървени чекмеджета За Учебни помагала Играчка

Забележка:

Внимание: Играчката може да съдържа малки аксесоари, така че трябва да се обърне внимание на опасностите от поглъщането.

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Сертифициране: CE
  • Препоръчителна възраст: 3-6y
  • Произход: Континентален Китай