Безплатна доставка

Електрически Притежателя на Четка за зъби, монтирани на Стената на Един Електрически Притежателя на Четка за зъби, Декоративно Зубоврачебное Съхранение За Баня, Душ

0.95лв. 0.44лв.

0
0 Коментари

Инв.: r257844

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание:

1. Издръжлив, устойчив на абразия, него не е лесно да се прекъсне.

2. Инсталацията се извършва лесно и бързо.

3. Проста и красива, той лесно се съчетава с вашия стил на оформяне на банята.

Спецификация:

Заглавие: Притежателя на електрическа четка за зъби

Материал: ABS Материал

цвят: Бял

Размер: 10*4.5*3.5 см/3.94*1.77*1.38 инча

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Опаковъчен лист:

1 * Държач за четка за зъби

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Лесна инсталация】 Има лента на гърба.Акрилна стикер на притежателя четка за зъби ви гарантира, че лицата няма да падне и не повредятся.Липсата на перфорации, лесен за инсталиране, спестяване на пространство в банята.

2. 【Проветрявания за бързо изсушаване】 В основата на притежателя на електрическа четка за зъби има голям сливное дупка.Тъй като вече няма нужда да се притеснявате за това, че на застояла вода се получава на основата на четка за зъби, дръжте го на сухо.

3. 【Отличен материал】 е Изработен от висококачествена ABS материал.Държач за четка за зъби, здрав, устойчив на абразия, него не е лесно да се прекъсне.Здрав и има дълъг срок на служба.

4. 【Изключителна изработка】 Стенен държач за четка за зъби е с гладка повърхност и заоблени ъгли, които не поцарапают си ръце.Разглобяема конструкция за лесно почистване.

5. 【Широко приложение】 Стенен държач за четка за зъби може лесно да се инсталира на огледала, стъкло, плочки, дърво или други гладки повърхности.Проста и красива, той лесно се съчетава с вашия стил на оформяне на банята.

  • Произход: Континентален Китай