Безплатна доставка

3d Абстрактно Човешко Лице, Ръчно изработени Ароматерапия Свещ Мухъл Епоксидна Смола Силиконова Форма направи си САМ Начало Мазилка Украса Украса

8.45лв. 6.75лв.

0
0 Коментари

Инв.: r258573

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Характеристики:

【Специален дизайн】 Тази форма е най-специален дизайн за ароматни свещи и САМ.Дизайнът е уникален и освежаващо.Ясни детайли правят на работата си живи.Той може напълно да се прояви вашата индивидуалност и благороден вкус.

【Висококачествен силикон】 Тези форми са направени от хранително-силикон, мек и еластичен, гъвкав и за еднократна употреба.Тяхното не е лесно да се съборят или да се деформира, те са много трайни.Устойчивост на високи температури от -40 °F до 446 °F (-40 ℃ до +230℃).Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. (Забележка: Не докосвайте директно до открит пламък или в близост до източник на топлина!)

【Лесно да се направи】 Много лесен за използване.Просто с помощта на игла, направете дупка в дъното, сигурно фитил в центъра на формата, а след това изсипете в разтопен восък и изчакайте, докато той сформуется.Когато съдържанието напълно втвърди, внимателно натиснете върху дъното на формата, и вашата работа ще бъде лесно выниматься, не се придържа към дъното. (Забележка: Моля, своевременно почиствайте го след употреба.)

【Широко приложение】 Тези форми са подходящи за изработка на ароматни свещи, декорации от смола, гипсова отливка, която продължаваше бижута, мека керамика, ръчно изработени сапуни и други продукти са ръчна изработка.Тя може да се използва като форма за печене за приготвяне на кубчета лед, мусове, торти, сладкиши, празни приказки, десерти, желета, пудинги и шоколадови бонбони.

【Идеален подарък】 Това е най-добрият подарък за приятели, семейство, любовници производство на свещи са ръчно изработени и начинаещи в производството на свещи с ръцете си на всеки празник, годишнина, рожден ден, специален ден и повод.

Съвети:

1. Ние предлагаме само от силиконовата форма.Моля, направете свой собствен!

2. След изцеждане и деформация само трябва малко да си починат, а след това да се възстанови на държавата.

3. След употреба, моля, я изплакнете с вода, след това подсушете, поставете на равно място и се съхранява на хладно място.

4. Моля, избягвайте да се затопли и остри инструменти.

Спецификация:

Материал: Хранително-вкусовата силикон

Температура: от -40 °F до 446 °F (-40 ℃ до +230 ℃)

Цвят форми: Бял

Размер: Както е показано на фигура

Опаковъчен лист: 1 х Силиконова форма

Забележка:

1. При ръчно измерване на размера ще имат грешка 0,5-2 cm, в зависимост от действителния размер.

2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

3. Цветовете могат да се различават в зависимост от страната.

4. 1 cm ≈ 0,39 инча.

  • Материал: Силикон
  • Номер на модела: форма за свещи
  • Размер: as shown
  • Произход: Континентален Китай
  • Форма: Други