Безплатна доставка

120 см/47 см 1 см Широки Плоски Обувки с Букви Готини Обувки за спортни обувки Подлец

5.02лв. 3.32лв.

0
0 Коментари

Инв.: r312434

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Обувки

Тагове: широки здраво връзките за обувки, широки кадифени шнурове за обувки, широки възли на връзки за обувки, дългата широка дантела за обувки, широк ремък за обувки 100, широки stellate ремък за обувки, панталони-чиносы с широка штаниной, широки плоски връзки за обувки, дълги широки връзки за обувки, светлоотразителни широк ремък за обувки.

Подробна информация:

Материал: Коприна

РАЗМЕР: 120 см (дължина), 1 см (ширина)

ЦВЯТ: 9 ЦВЕТОВЕ

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА: 1 ЧИФТ

Моля, обърнете внимание: поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Моля, разберете.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.Моля, са възможни отклонения от 1-2 см от ръчно измерване.

Плащане и спедиция: В днешно време може да се плати с Visa, QIWI, дебитна карта Maestro, банков превод чрез Интернет.Ние изпращаме само на вашия текущ потвърден адрес, моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно, преди да купите.Можем да доставим вашите поръчки в рамките на 3 дни (в зависимост от качеството на вашата поръчка) след извършване на плащането.Когато получите поръчаните от вас стоки в рамките на 24 часа, моля, проверете го, моля, свържете се директно с нас, ако имате някакви проблеми.Политика на Връщане: 1, ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стока, не е подходящо описание, моля, свържете се с нас. 2, ние ще се радваме да ви помогнем с връщане или обмен в рамките на 7 дни от получаването на стоката при условие, че всички оригинални опаковки и аксесоари са в първоначалното им състояние. 3, ако за всяка причина, по която не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. 4, ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента. 5, ако искате да обменят дефектен или грешно изпратен продукт.можете да направите тази стъпка: стъпка 1: свържете се с нас в рамките на 7 работни дни или пообщайтесь с нас чрез търговски мениджър. стъпка 2: изпратете ни снимки, за проблемите с продукти или нещо още повече. стъпка 3: върни ни стоки с отслеживающим номер, тогава ние ще доставим желания от вас стока веднага.Коментари: 1, положителна оценка (5 звезди) е много важно за нас, моля, помислете два пъти, преди да оставят коментари. 2, Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми, и, моля, доверете ни се! : )

  • Тип дизайн: Твърд
  • Характеристика: Модни модели
  • Материал: Polyester
  • Номер на модела: L231200601
  • Търговска марка: Leemeimei
  • Тип елемент: Ремък за обувки