Безплатна доставка

Weiou Тънки Метални Ремък 25*5 мм, Специални Модни Съвети За спортисти, Чисти Черни Краища на Връзки, Красиви Аксесоари За Дантели, 100 бр./bg-pck на Едро

129.05лв. 116.16лв.

0
0 Коментари

Инв.: r496539

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Обувки

Тагове: накладки за връзки, аглеты, аксесоари за козметични, обувки и аксесоари, Блестящ, детайли за обувки.

Weiou Тънки Метални Ремък 25*5 мм, Специални Модни Съвети За спортисти, Чисти Черни Краища на Връзки, Красиви Аксесоари За Дантели, 100 бр./bg-pck на Едро

-Характеристики

Материал: Цинк сплав + Мед метал

Предназначен за: върховете на връзки, въжета за качулки / шапки, връзки за панталони и т.н.

Цвят: Плътен цвят, черен.

Размер аглета: 25,0 mm * 5,0 мм

Дължина Аглета: 2,5 см

Диаметър на аглета: 0.5 см

Тегло: 0,6 грама/бр., 100 бр/страна, от 100 г /опаковка.

Начин на монтаж: Лепене с лепило /Съобщение

Опаковка: 4 бр./комплект, 100 бр./ опаковка.

-Индивидуален за себе си/ Лого/ на Едро поръчка

· Ние също така можем да приемем индивидуална дължина и цвят в зависимост от вашата заявка като проба за поръчка, моля, свържете се с нас, за да получите помощ.

· Поддръжка на печат на лого върху пластмасови или метални аглетах.

· Ако искате да направите едро поръчка над 50 двойки, моля, свържете се с нас за да получите най-добрите цени.

-За избор на цвят

-Начини на плащане

Има множество начини за плащане, са на разположение на Rg-box.eu например, кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас начин.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават Rg-box.eu и не се предава от нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

Ние също приемаме PayPal като метод на плащане, ще намерите опция PayPal страницата на плащане след натискане на бутона "Купи сега", ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, за да получите помощ.

-Действителната фотосесия за продукта

-Доставка на

Всички продукти ще ви бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след приключване на плащането.

Моля, уверете се, че вашият адрес на Rg-box.eu обновен и описани подробно.

Ние НЕ носим отговорност за забавяне поради неправилно движение на превозвача, на митническите забавяне или всякакви други обстоятелства, не зависи от нас.

Време за доставка: Като цяло, в повечето страни, времето за доставка е посочено по-долу, се дължи на разликите в сектора на пощенските услуги в различни области, а в някои райони може да отнеме повече време.Ако вие сте изправени пред проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

1) DHL: в рамките на 3-7 работни дни, ако дистанционно област или причината за митническото оформяне, това ще бъде малко по-дълго.Ако искате да използвате доставка на DHL, моля, свържете се с нас за да получите по-добра цена за доставка.

2) Поща на Китай препоръчана поща: 7-35 работни дни (може да следите онлайн статус); ако вашата поръчка безплатна доставка, ние ще изберем Поща на Китай или Хонг конг Поща без препоръчана поща (30-60 дни, за да стигнем до вас), надявам се, бихте могли да разберете!

-Пакетът включва

0,6 г/бр., 100 бр/ страна, от 100 г /опаковка.

-Данъци и такси

Вносни мита, данъци не са включени в цената.Отговорност за тези разходи се поемат купувачите.Тези такси обикновено таксата е транспортна фирма (куриер) или когато сте приели стоката.

Що се отнася до митнически такси, ние ще обявим си на редовна цена.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

-Гаранция и политика на връщане

Нашият продукт е с гаранция от една година.Купувачи трябва да се свържете с нас, за да изпратите дефектни стоки обратно за обмен в рамките на гаранционния срок.Гаранционният срок започва да тече от момента на получаване на стоките от първоначалния получател.

  • Произход: Континентален Китай
  • Начин на инсталация: Лепене с лепило/Съобщение
  • Номер на модела: 425 Черен
  • Търговска марка: Вэйоу ремък
  • Тегло: 0.6 g/pc, 100 pcs/lot, 100 g/package.
  • Украса: Расшитый пайети
  • Предназначен за: Върховете на връзки за обувки, Въже за качулки / Шапки, Шнурове в областта на талията на панталоните си и т.н.
  • Тип елемент: Бижута за обувки
  • Дължина Аглета: 2,5 см
  • Опаковка: 4 бр./компл., 20 бр./опаковка.
  • Цвят: Плътен цвят, Черен.
  • Диаметър На Аглета: 0.5 см
  • CN: Fujian
  • Размер Аглета: 25,0 мм * 5,0 мм
  • Материал: Метални, Цинк сплав + Мед Метал