Безплатна доставка

Изработена по поръчка Сватбена Двойка Болванчик глинени фигурки направи си сам сватбена торта топперы силуэтные фигурки глинена скулптура миниатюри артефакт

560.99лв. 403.91лв.

0
0 Коментари

Инв.: r345502

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

Тагове: момиче на поръчка в колата, миниатюрна ваза от глина, потребителски мини-фигурки, обичай кожена автомобил бял цвят, миниатюрна фигурка на булката, изработена по поръчка vinyl фигурка, обичай сам калъф sony, обичай алуминиев корпус, хелоуин миниатюрен пластилин, обичай калъф sony l3.

Ние използваме само оригинални снимки за демонстрация на работата ни!!!Ще видите на този глупак.Мисля, че това е важно за нашия клиент.ТОВА, КОЕТО ВИЖДАТЕ, Е ТОВА, КОЕТО ПОЛУЧАВАТЕ!Моля, обърнете внимание: цената на една стока е посочена само за кукла, в нея не са включени допълнителни декорации, като: домашни любимци и животни, цветя или други предмети в ръцете или на стойка, допълнителни фон и т.н. Можете да направите поръчка нещо, моля, уведомете ни за идеята си на нашия търговски представител, за да разберете колко ще ви струва.Се споменава в ... "един Ден, когато родителите ми дадоха на мен кучето ми, прекрасна сватба на сестра ми, този слънчев ден на плажа с цялото си семейство, раждането на дъщеря ми, моят тридесетия рожден ден ..." Живота е пълен спомени, моменти и преживявания.За хора, обстоятелства, места.За грустных дни, които трябва да преодолеят, и щастливи дни, които ни помагат да се възстановявам се в най-трудни времена.Ние използваме снимки, стари клипове, изрезки, които съхраняваме, билети за кино, които посещаваме ... И фигури, които са увековечени на тези спомени?Turui Figurines дава ви възможност всеки ден и цял живот да се насладите на всички тези незабравими минути с помощта на новата концепция персонализирани фигури, правейки още една крачка напред в света на подаръци.Вие искате да знаете какво ви предлагаме? 100% customization: Ние персонализируем на лицето, на тялото, дрехите, прическите, цвета на очите и косата на фигура, която вие ни задавате.Можете да добавите детайли, елементи, сценарии, надписи и т.н. Подаръци за всички видове дейности: ние правим фигурки на сватби, техен, рождени дни, годишнини, професии, спорт, хоби, домашни любимци, деца, известни личности ... всичко е възможно!Вдъхновени от снимки: Ние работим с помощта на снимки.Изпращайте вашите снимки по електронна поща или чрез полето за съобщения, и ние ще ви консултираме от първия момент, без никакви задължения.

Материал за цял живот: Ние произвеждаме вашите фигурки от много устойчив на опън и универсален материал - формуемой пластмасови смола, която позволява на вашите фигуркам ще продължи цял живот.

Работа, направени на ръка: Работата е свършена на 100% ръчно.Започваме със суровини и обработваме го, рязане и придава форма.

Ексклузивно: Всяка работа на 100% персонализирована и оригинални, т.е. няма две еднакви.Поръчки за вас и за теб с пълна эксклюзивностью.

Време за обработка: Това е подробна разработка, за производството на които се изисква минимум 6-15 работни дни.

Доставка по целия свят: Ние извършваме доставка по целия свят.Поръчките чрез 15-35 дни в зависимост от страната, след като ние ще ви уведомим за доставка.

Фигура с лицето: имаме разумно прилика.Ние не правим фигури в 3D, но извършваме работа, вдохновленную снимки, които ни изпрати, опитвайки се максимално да се разгледа с подробности.Ние винаги ви информираме за всички детайли, за да сте ги имали в предвид.

Измерване: Фигурки достигат до 15-18 см височина.Размери на основата зависи от ширината на фигурата.Ние можем да направим на фигурата по-голям размер по желание на клиента.Тези цифри са приблизителни; За постигане на най-добри резултати от гледна точка на пропорционалност и довършителни ние винаги спазват критериите на художника.

Свържете се сега, за да получи своя уникален подарък.Съветваме ви, ние ви помагаме да вземат решения, ние ви даваме идеи и формализуем вашата поръчка.Изпратете ни вашите снимки и подарявате нещо уникално.Ние ще ви чакаме!

  • Тема: Хората
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Фигурки ТуРуи
  • Материал: Глина
  • Регионална функция: Европа