Безплатна доставка

Непоседа Играчки Точка Вибратори, Секс Играчки За Мъже Женски Вибратор От Секс Играчки За Мъже, Дамски Вибратори Sexyshop Еротични Аксесоари Секс Шоп

36.92лв. 18.47лв.

0
0 Коментари

Инв.: r37752

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: треньор, охлюв мастурбира, 6.5 празен гардероб, възрастни запазени, играчка.

H S R За U ~

Описание на продукта:

100% чисто нов и високо качество.

За продукта

Всички продукти на 100% абсолютно нови, работоспособные и внимателно се проверяват, преди да бъдат изпратени.

Всички продукти са изработени от медицинска материал, 100% безопасни, безвредни за организма.,

(Това е добре, че се чувстваш лек мирис при първото отваряне, тъй като продуктът е бил във фолиото в продължение на няколко месеца.Моля, почистете го и го оставете да изсъхне по естествен път, миризмата скоро ще изчезнат.) 【За цвят】

Моля, обърнете се към реалното нещо!

【Препоръки】

Почистете "играчка" 75% разтвор на медицински спирт или стерилизира дезинфектант преди употреба.Нанесете на продукта необходимото количество лубрикант.Се препоръчва да се използва заедно с презерватив; ?Влиза в тялото до кулминацията.

【Предпазни мерки】

След употреба на "играчка" остава голямо количество секрети и остатъци от смазка.В него лесно ще се размножават бактерии, ако дълго време не се изчисти.Така че, моля, миеш си "играчка" веднага след употреба.

Когато си "играчка", моля, да не се допуска попадане на вода върху ключа и обвивка за захранване.Просто използвайте пръстите си, и вода за изсушаване, не използвайте четка или киселина почистващо средство.

След като се измива нежно почистване на суха памучна кърпа, също така добър избор ще висококачествен плат.След като изсъхне водата, го оставете да изсъхне по естествен път и избягвайте излагане на слънце!

Най-накрая, можете да използвате специална чистящую течност или разреден спирт (75%) за дезинфекция, или да се поръсва с малко талк за съхранение.

За съхранение може да се използва кадифена торбичка или торбичка за прах.Съхранявайте го на сухо и хладно място.

Пакетът включва:

1 БР. * Вибратор (Батерии * 2 в комплекта не са включени)

Забележка:

Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Благодарим ви за разбирането!Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

Ние обещаваме, че в цел защита на личния живот на нашите клиенти ние прилагаме доставка за поверително!!

(*^▽ ^*) абонирайте се за 【Funnyday002】 Ние ще ви дадем ваучер за 1 долар, получи по-големи отстъпки и изненади (*^▽ ^*)

Поверителността е гарантирана:

Личните ви данни има за нас от първостепенно значение.Ние обещаваме да изпращате вашите продукти в таен състояние, в опаковката, без никакви картини и думи за секс.

Информация за продукта:

Доставка

Време за подготовка: ние ще изпратим на стоки в рамките на 5 дни след вашето плащане.Ако не сте получили стоката в рамките на 60 дни, моля, свържете се с нас за известно време. удължаване на срока, не отваряйте спор по тази причина, защото доставка е напълно извън контрола на продавача, това трябва да бъде отговорност на пощенския клон, благодаря, ако искате бързо изпращане, ние силно препоръчваме ви да изберете експрес, като DHL, EMS и т.н., защото икономичен начин на доставка не е толкова бърз.

Таен пакет: с цел защита На вашата поверителност, ние обещаваме да изпращате вашите стоки в тайна опаковка, без никакви картини и думи, за секс играчка, никой не знае, коя осъществяване на вътрешен / външен

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип5: Магическа пръчка
  • Номер на модела: S002
  • Секси провокативна: No
  • Тип4: Куршум
  • Материал: Силикон
  • Тип елемент: Вибратори
  • Размер: 1, as shown
  • Тип2: АКСЕСОАРИ
  • материал2: Медицински Силикон
  • Тип: Точка G
  • Тип3: Лежеше на
  • Непристойная снимка: No
  • Тип1: Точка G
  • Сертифициране на качеството на продукта: 3С, ce